معرفی کتاب تفسیر نور اثر محسن قرائتی

4.5
جلد 1

9645652073000
_

کتاب تفسیر نور، نویسنده محسن قرائتی.

لیست‌های مرتبط به تفسیر نور

دقیقا نمید
          دقیقا نمیدونم چیشدکه تصمیم گرفتم این کتاب رو بخونم،کتابی که نه اطرافیانم راجبش حرفی زده بودند نه دغدغه کاری خاصی این وسط بود🤷‍♀️
هرچی بود خیلی خوشحالم💥،
خوندنش نگاه دیگه ای رو بهم اضافه کرد🤌،
این وسط مسطا هم کمی دچار توقف در خوندن شدم که به لطف یکسری از دوستان بهخوان و قراری که گذاشتیم موتورم مجدد روشن شد 😬🏃‍♀️،
اولش فکر میکردم چقدر قراره سخت و ملال آور باشه اما کم کم متوجه شدم نمیتونم گاهی بیخیال خوندش بشم ..😅
در مورد کتاب نمیتونم نظری بدم همه چیز در جای درست خودش بود و استفاده از کلمات و جملات طوری بود که بنظرم هرکسی میتونه  متوجه فهم تفسیر بشه حتی منی که هيچوقت بصورت جدی با معانی قران سر و کار نداشتم..(در حد مدرسه و دانشگاه فقط)🤳⏳
اندازه لغات و فاصله بین خطوط هم خیلی خوب بود از نظر روانی به شخصه کمک زیادی بهم کرد ،😁
هم زمان با کتاب تفسیر،  قرآنی که ترجمه آقا ملکی بود  رو هم بررسی کردم که هر مسئله برام جالب بود رو هم بهش اضافه کنم ،که خوشبختانه اکثر اون نکات جالب در ترجمه آقای ملکی آورده شده بود!!👌
خداوند به ما هم عمری با برکت  و پرثمر مثل آقای قرائتی عنایت کنه ان شاءالله..🤲
 و در نهایت دوست خوب همونیه که،کتابش نزديک یکسال دستم امانت بود تازه با اجازه نوشتن و هایلایت  کشیدن 😎..
گلی از گل های بهشت...🤗🧡

نکات مهم کتاب که دوست دارم  چند تاش رو  در آخر اضافه کنم؛🔍📖

_نه تنها در شریعت اسلام،بلکه در تمام ادیان آسماني " ربا "تحریم شده است.

_توجه اسلام به مسئله انفاق، به معنای گدا پروری و رواج تکدی گری نیست.زیرا در بسیاری از روایات،از کسانی که بدون داشتن نياز از دیگران درخواست کمک می کنند،مذمت شده و از سوی دیگر بهترین نوع انفاق،دراختیار قرار دادن ابزار کار به جای پول دادن،معرفی شده است.

_با منت،اثر انفاق از بین میرود،چون هدف از انفاق تطهیر روح از بخل است ولی نتیجه منت،آلوده شدن روح می باشد.

_نمایش‌، از بهترین راههای بیان معارف دینی است.

_در جواب بهانه گیران نسبت به آیه ی لا اکراه فی الدین :
.....قوانین جزایی اسلام همچون تعزیرات،حدود ،دیات و قصاص و واجبات همچون نهی از منکر و جهاد،نشانه آن است که حتی اگر کسی قلبا اعتقادی ندارد،ولی حق ندارد برای جامعه یک فرد موذی باشد.

_....اگر خدا می خواست، اختلاف و نزاعی میان مردم ایجاد نمیشد.

_طبق احادیث تعداد انبیا ۱۲۴ هزار نفربوده است،اما تنها نام ۲۵ نفر از آنها در قران آمده و نام دیگران برده نشده است...

_یکی از راه های آزمایش، ممنوعیت های موسمی است.
راحت طلبی و عدم تحمل فشارها و سختی های موسمی و موقتی،با سلحشوری سازگاری ندارد.

_رهبر و مدیر باید زیر دستان خود را توجیه کند و دلیل کار و انتخاب خود را بازگو کرده و ابهامات را برطرف کند و نگوید این حق من است که هر کاری بخواهم انجام دهم.

_پاداش قرض الحسنه هیجده برابر، ولی پاداش صدقه ده برابر آمده است.

_به لطف خداوند امیدوار باشیم،نه به کارهای نیک خود.

_استجابت خداوند دائمی است،نه موسمی.
_تمام کتاب های آسمانی،در ماه رمضان نازل شده‌ اند.

_کیفر باید متناسب با جرم باشد...

_فرمان شیطان،همان وسوسه های اوست.نه آنکه از انسان سلب اختیار کند تا انسان مجبور به گناه شود.

_محبت،زمینه ی تبعیت است.

_کتمان حق، همچون کتمان فرزند خویش است. ...