mahya mahya دنبال کردن @mohammadiiii 2 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(30 کتاب)225امتیاز دنبال کردن ⊱𖢨یه سری سیاه و سفیدا خوبن𖢨⊰ 7یادداشت18امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 30 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 10 کتاب یادداشتها mahya 1403/5/21 این کتاب برایت ضرر دارد سودانیموس بوش 4.5 6 خیلی کتاب جالبی بود . با اینکه جلد اولش رو نخونده بودم تونستم این یکی رو بخونم. البته چون این کتاب خیلی خوب بود دوست داشتم جلد اولم بخونم اما دیگه کار از کار گذشته بود! 0 1 mahya 1403/4/23 ماه تی تی آزاده عزیزان آبکنار 4.5 1 این کتاب درمورد دختری به نام توسکاست که دانشجوی رشته ی پزشکیه و مادرش رو در بچگی از دست میده. توسکا برای تعطیلات تابستان به روستای مادریش که در شمال هست میره و چند روزی پیش مادر بزرگش می مونه و بخاطر اتفاق هایی که میوفته درمورد زندگی مادرش کنجکاو میشه و مادر بزرگش زندگی مادرش رو براش توضیح میده. 0 1 mahya 1403/1/3 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 102 خیلی کتاب قشنگی بود. ولی باهاش غمگین شدم. هر وقت به سم زنگ میزد منم استرس داشتم که جواب میده یا نه. اگر از کتاب های غمگین خوشتون میاد این کتاب رو بخونید. 0 1 mahya 1402/12/6 از تابستان تا تابستان ماریا پار 4.0 16 این کتاب برای سلیقه ی من نبودو نمی توستم شخصیت های کتاب رو تصور کنم. ولی پایان خوبی داشت. اگر کتاب هایی ، با موضوعات دوستانه و اینجور چیز ها می پسندین این کتاب رو بخونید. 0 1 mahya 1402/12/6 خاطرات یک بچه ی چلمن: حرف، حرف رودریک است و بس! جلد 2 جف کینی 4.3 4 کتاب واقعا جالبی هست ومن دوست دارم کامل مجموعش رو بخونم. اگه از کتاب های تصویر دار و فان خوشتون میاد پیشنهاد میکنم حتما این کتاب و بقیه ی جلد هاش رو بخونید 0 0 mahya 1402/4/31 مغازه ی جادویی جیمزرابرت داتی 3.5 31 موضوع کتاب در مورد پسری که با پیر زنی آشنا می شه و از اون جادو یاد میگره و جادو مسیر زندگیش رو تغییر می ده 0 0 mahya 1402/4/30 بیست و هفت روز و یک لبخند: روایتی از زندگی شهید بابک نوری هریس فاطمه رهبر 3.9 27 کتاب بیشتر درمورد نویسنده بود آخر های کتاب راجب این شهید بود ، شناسنامه این شهید بهتر از کتابش هست. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها mahya کتاب هایی که از نشر پرتغال خوانده ام! 🍊 5 کتاب کتاب هایی که از نشر پرتغال خوندم عالی بود. هم چاپش با کیفیت بود و هم هیچ اشتباه تایپی نداشت. تا جایی که میتونم سعی میکنم کتاب هام رو از این نشر بخرم. 0 6 بریدههای کتاب mahya 1403/5/26 شهر معمولی ناتالی لوید 3.8 3 صفحۀ 150 در را به رویا باز کن/ بالا برو، پرواز کن این است نفرین سیاه/آوارگی در نور ماه تا تارها هم سو شوند/تا محو گردد این گزند تا دشمنی جبران شود /تا سایه ها رقصان شود آن گاه این نفرین سخت/یک باره خواهد بست رخت 0 0 mahya 1403/4/25 ماه تی تی آزاده عزیزان آبکنار 4.5 1 صفحۀ 227 از بهادر خان و بی بی گل بانو تا سالار خان و مادرم صنوبر، زنجیره ی این عشق رسیده بود به من و برزو با این تفاوت که هر چه قدر بی بی از بهادر خان بیزار بود و مادرم از سالار خان، من به اندازه ی تمام تنفر آن ها خواهان عشق برزو بودم. 0 0 mahya 1403/4/15 خدمتکار فریدا مک فادن 4.0 90 صفحۀ 8 هر نوع جواب پیش داورانه ای را که ممکن است بر زبان بیاورم قورت می دهم. نینا وینچستر کار نمی کند و فقط یک بچه دارد که تمام روز در مدرسه است. یک نفر را هم استخدام می کند تا تمام تمیز کاری هایش را برایش انجام دهد. 0 2 mahya 1403/1/3 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 102 صفحۀ 92 وقتی فکر می کنم یه زمانی بود که ما همدیگه رو نمی شناختیم مخم سوت میکشه. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.