حسنا ناصری تاریخ عضویت:مرداد 1402 حسنا ناصری دنبال کردن @ihosna 1 دنبال شده 6 دنبال کننده کتابدوست(50 کتاب)39امتیاز دنبال کردن8یادداشت43امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 50 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها حسنا ناصری 1402/5/28 پای کار انقلاب سیدعلی خامنه ای 0.0 1 توضیحات پشت جلد کتاب: فرمایشات رهبرحکیم انقلاب در دیدار دانشجویان و فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به همراه بیانیه مهم گام دوم انقلاب اسلامی و وصیتنامه شهید عزبز حاج قاسم سلیمانی 0 0 حسنا ناصری 1402/5/17 خیابان 204: روایت یک فاجعه زهرا کاردانی 4.0 16 با خوندن تک به تک خط های این کتاب قلبم فشرده می شد و نفسم بند میومد. روایت آدم هایی که با شور و اشتیاقی وصف ناپذیر برای دیدار با خدای خودشون رفته بودن به این سفر، خانواده هایی که منتظر برگشت حاجی هاشون بودن، اما.... 0 1 حسنا ناصری 1402/5/13 دختران آفتاب محمدرضا رضایتمند 4.0 24 خوندن این کتاب رو به دختران نوجوان بسیار توصیه می کنم. در عین این که متن سنگین و ثقیلی نداره و داستان گونه و دیالوگی هست، به بسیار از شباهت اساسی حوزه زنان جواب میده. 0 2 حسنا ناصری 1402/5/13 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 155 الغارات روایت سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین و همچنین روایت تکرار تاریخ در عصر ما 0 1 حسنا ناصری 1402/5/13 میاندار احمد مصطفایی 4.0 1 کتابی خوشخوان از فرمانده بسیجی حاج محمد طالبی ملقب به ببرکوهستان. 0 0 حسنا ناصری 1402/5/13 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 131 کتابی که بعد از دوبار خوندن همچنان دوست دارم بخونمش. 0 1 حسنا ناصری 1402/5/13 ارتداد یامین پور 3.7 164 آرمان ما مرگ ندارد ؛ فقط زمان آن را از دوش گروهی خسته جان بر می دارد و بر دوش گروهی تازه نفس می گذارد. 0 1 حسنا ناصری 1402/5/13 نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی 3.9 176 سفرنامه ای جذاب از سرزمینی مرموز 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.