@fatemehsafakhah

21 دنبال شده

4 دنبال کننده

من این حروف نوشتم چنان که غیر ندانست
تو هم ز روی کرامت چنان بخوان که تو دانی...

3 ساعت پیش

کتاب داستانی 🤓
راهنمای مردن با گیاهان دارویی
اشتباه نکنید در این کتاب اثری از داده های علمی نیست. اگر میخواهید با داروی گیاهی دست به اقدامات خطرناک نیز بزنید این راهش نیست.
این کتاب روایت گر دختری نابیناست که همراه مادرش به کار ساخت داروهای گیاهی میپردازد. داستان از جمله داستانهای به غایت تلخی است که خوانده ام.

من این کتاب را برای روزهای پذیرش و تحمل انتخاب کرده بودم. قسمتهایی از کتاب با نویسنده همراه شدم و همراه جملاتش ذره ذره گریستم. در قسمتهایی از متن هم اگرچه جمله بندی نویسنده را درک میکردم اما هدف او را نمیفهمیدم. به هرحال باید توجه داشت که این کتاب اولین کتاب نویسنده است. با اینکه به شدت طرفدار خواندن آثار برتر جهان و ایران هستم معتقدم خواندن آثار نویسندگان در روزگار حاضر خالی از لطف نیست. چرا که باعث میشود با ادبیات روز با کتاب ارتباط پیدا کنیم.
این کتاب راوی حسرت و امیال انسانیست. میتوانست در نگاه دیگری بهتر روایت شود ولی وقتی شروع کنید به خواندن این کتاب دیگر نمیتوانید آن را زمین بگذارید‌.

کتاب داستانی  برای کتاب خوان های حرفه ای😎
رمان دزیره
این کتاب بر خلاف کتاب شیاطین کتابی نیست که هر لحظه اش نیاز به تفکر عمیقی داشته باشد. بلکه داستانی عاشقانه است که در لابه لای تاریخ بازگو میشود. این که چرا دردسته ی کتابهایی قرار گرفته که اسمش را گذاشته ام حرفه ای خوان ها به خاطر توصیفات زیاد و سبک کلاسیک آن است. اگر فیلم ها و کتاب های کلاسیک را دوست دارید شک نکنید که عاشق این کتاب خواهید شد.
این کتاب قسمتی از تاریخ فرانسه را روایت میکند. حتما اسم ناپلئون بناپارت به گوشتان خرده است. اوژنی دزیره که در کتاب میخوانید چرا بعدا اسم دزیره را برای خودش برگزید اولین معشوقه ی ناپلئون بناپارت است که سرنوشتی عجیب و البته شیرین را تجربه میکند. شما در این کتاب علاوه بر تاریخ فرانسه با بسیاری از آداب و رسوم و سنتهای کشور فرانسه آشنا میشوید. حتی میتوانید لباس های دزیره را تصور کنید و از چین های آن لذت ببرید.
من توصیه میکنم حتی اگر کتاب خواندن را تازه شروع کرده اید این کتاب را در اولویتهای خواندن قرار دهید چون کتاب با ترجمه ی آقای ایرج پزشک زاد و یا چاپ نشر افق بسیار روان و گویاست. امیدوارم از خواندنش لذت ببرید🎀

کتاب غیر داستانی 🧐
آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی
این کتاب راهنمای مختصریست از پرسشگری سقراطی. که بهتر است همراه دو کتاب آشنایی با پرسشگری و تفکر انتقادی خوانده شود.
در این کتاب یاد میگیریم که پرسش های ذهن ما جهت تفکرمان را نشان میدهد‌. سقراط مبدع این روش بوده است که با پرسش های متنوع فرد را به هدف میرساند.
برخی پرسش ها ساده و برخی پرسش ها پیچیده اند. راه برخورد با هر پرسش میتواند متفاوت باشد‌.
روش پرسشگری سقراطی روشی است که شما فرد را به هدفی خاص هدایت میکنید. ممکن است از این روش در آموزش، پژوهش و یا اتاق درمان استفاده شود.
این روش به شما کمک میکند تا مساله ی اصلی را خوب درک کنید و به سازماندهی اطلاعات شما نیز کمک میکند.
ممکن است شما از یک پرسش اطلاعات فراوانی از یک موضوع داشته باشید اما به جهت آشفتگی ذهنی نتوانید درست آن را بیان کنید.
همچنین روش پرسشگری سقراطی برای محاسبه ی خود و ارزیابی خود مورد استفاده قرار میگیرد.
این روش فقط یکی از روشهایی است که میتوان برای مواجهه با مسائل از آن بهره گرفت.

غزلواره های شکسپیر را در روزهای سخت و طاقت فرسای بیماری خواندم. گاه روزهای زیادی بسته میماند و خاک میگرفت. گاه پیش می‌رفت. گاه با خواندن کلمه ای خواب بر چشمانم غلبه میکرد.
شکسپیر در این کتاب شیوه ای از شعر را انتخاب کرده که در زبان فارسی رایج نیست.
سونات به اشتباه غزل تلقی می‌شود حال اینکه نه قالب غزل را دارد نه مفهمومی از آن.
سونات های شکسپیر عمیق مفهومی و عاشقانه اند.
در شعرهای شکسپیر زمان موجودی بی‌رحم است که زیبایی را از خیلی زود از عاشق و معشوق می‌گیرند. من تا به حال در هیچ شعر فارسی زمان را انقدر بی‌رحم ندیده بودم.
مقدمه کتاب که مربوط به مترجم آن است درباره عهد الیزابت نوشته است(روزی درباره کتاب ملکه الیزابت خواهم نوشت).
و لازم است بدانید که انگلستان در آن زمان خیلی بیشتر از آنچه در زبان فارسی مفهوم مردسالاری در اشعار را داریم در لغتهای او می‌بینیم.
در این میان اعتقاد شکسپیر به سنت‌ها و آیین‌های مذهبی و تلویح به عهد عتیق واقعا جالب بود.
این کتاب را که میخواندم بیش از غرق شدن در مضامین غزلواره ها جذب تاریخ انگلستان میشدم.
بخوانید...
لذت ببرید...
و شعرهای فارسی را بیشتر دوست بدارید...
یادم رفت که بگویم به نظرم عاشق در شعرهای فارسی خیلی جسورتر است مثلا آنجایی که وحشی می‌گوید ما اسیر غم و اصلا غم ما نیست تو را...
عاشق در زبان شکسپیر موجودی است که دائم درحال مدح و ثنای معشوق است دریغ از خرده شکایتی:)

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.