الهامالسادات دیباجی الهامالسادات دیباجی دنبال کردن @elhamsadat19 40 دنبال شده 25 دنبال کننده کتابدوست(28 کتاب)57امتیاز دنبال کردن @elhamsadat19 @elhamsadat19 2یادداشت19امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 28 کتاب در حال خواندن 17 کتاب خواهم خواند 9 کتاب یادداشتها الهامالسادات دیباجی 1403/9/18 معلم خصوصی: روایت هایی از تدریس اورژانسی ریاضی گیتی باقری 4.1 5 خیلی کتاب رو دوست داشتم، اگر به ریاضی علاقهمندید و یا معلمید حتما بخونیدش، کتاب فقط یه سری خاطره و روایت نیست، بلکه تنوع آموزش و آدمها رو همراهش داره. 0 3 الهامالسادات دیباجی 1403/8/11 دوازده ستون مینا زرگوش 3.8 2 کتاب در قالب داستان نوشته شده و به شدت روانه، همه افراد از نوجوان تا پیر خوبه که این کتاب رو بخونن، هرچی زودتر با این مبانی آشنا بشیم سود بیشتری کردیم. برای همه افراد تو هر سمتی مناسبه و محدودیت نداره. 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب الهامالسادات دیباجی 1403/9/21 بندها دومنیکو استارنونه 4.1 96 صفحۀ 143 0 2 الهامالسادات دیباجی 1403/9/18 معلم خصوصی: روایت هایی از تدریس اورژانسی ریاضی گیتی باقری 4.1 5 صفحۀ 139 دلم برای افلاطون و سپهر و مریم سوخت. نگران آیندهشان بودم. بچهها کاملاً عادی بودند و برچسب «خاص بودن» از طرف مادرها به آنها تحمیل شده بود. 0 0 الهامالسادات دیباجی 1403/9/5 عاشقی به سبک ون گوگ محمدرضا شرفی خبوشان 3.8 66 صفحۀ 19 0 5 الهامالسادات دیباجی 1403/5/2 پنجره های تشنه: روزنوشت های انتقال ضریح امام حسین (ع) از قم به کربلا مهدی قزلی 4.1 62 صفحۀ 76 0 2 الهامالسادات دیباجی 1403/4/21 مرز خسروی لیلا حسین پور 3.7 2 صفحۀ 191 پلههای زیرزمین را که مثل سیاهچالهاند پایین میروم. همه جا تاریک است. تنها یک لامپ زرد کوچک روشن است. عقیل سریعتر میرود و اسم احمد را میگوید. دستگاهی کنار در ورودی زیرزمین گذاشته شده، دستگاهی از جنس استیل و مستطیلشکل که تقریباً دو سه متری هست. داخلش تیغههایی مثل تیغه چرخ گوشت وجود دارد دقیقتر نگاهش میکنم این چه دستگاهی است؟ تابلوی کوچک کنارش را میخوانم «تکثیر العظام». ...شکستن استخوانها 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.