معرفی کتاب مرز خسروی اثر لیلا حسین پور مرز خسروی لیلا حسین پور و 1 نفر دیگر 3.7 6 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 15 خواهم خواند 5 ناشر دفتر نشر معارف شابک 9786004414005 تعداد صفحات 192 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب مرز خسروی، نویسنده لیلا حسین پور. بریدۀ کتابهای مرتبط به مرز خسروی الهامالسادات دیباجی 1403/4/21 مرز خسروی لیلا حسین پور 3.7 2 صفحۀ 191 پلههای زیرزمین را که مثل سیاهچالهاند پایین میروم. همه جا تاریک است. تنها یک لامپ زرد کوچک روشن است. عقیل سریعتر میرود و اسم احمد را میگوید. دستگاهی کنار در ورودی زیرزمین گذاشته شده، دستگاهی از جنس استیل و مستطیلشکل که تقریباً دو سه متری هست. داخلش تیغههایی مثل تیغه چرخ گوشت وجود دارد دقیقتر نگاهش میکنم این چه دستگاهی است؟ تابلوی کوچک کنارش را میخوانم «تکثیر العظام». ...شکستن استخوانها 0 2 محمدهادی رمضانزاده 1403/5/22 مرز خسروی لیلا حسین پور 3.7 2 صفحۀ 88 1 19 زینب 1403/8/24 مرز خسروی لیلا حسین پور 3.7 2 صفحۀ 171 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نرگس سادات فاضلی 1403/4/23 قلم را دوست داشتم. با موضوع ناآشنا نبودم. میدانی، ام جواد راست می گوید؛ ظلم نمی ماند. 0 4 فاطمه نجفی 1403/4/17 موضوع بشدت جالب و جدیدی داشت خیلی خیلی خوندنشو پیشنهاد میدم درباره ی راندشگان عراقی در زمان صدام به ایران و داستان زنی جوان به اسم حکیمه است نثر روان و بیان جذاب داستان آدم رو خسته نمیکرد -پ نویس از ویژگی های خوب کتاب اینکه نویسنده همشهری ماست و اهوازی و میتونیم باهاش بحث و گفتگو کنیم🤌🏻😁- «قیمت مناسب کتاب هم از ویژگی های اونه » 1 18