Tokyo Tokyo دنبال کردن @Tokyo.sefidi 5 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(25 کتاب)0امتیاز دنبال کردن8یادداشت27امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 25 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها Tokyo 1404/1/7 ناتوان لورن رابرتس 4.2 29 بعضی جمله هاش خیلی تکرار میشد ، آخرش بد بود😭 مخصوصا مرگ آدنا😭😭😭 من منتظر بودم شیپ کای و پیدن به هم برسن:) با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 Tokyo 1403/12/24 twisted lies آنا هوانگ 3.4 3 این جلد از همش قوی تر بود ،رابطه الکی که به واقعیت تبدیل شد ، معمای استاکر و بخش اخر که حامله شدن استلا و بچه های دوستاش رو به نمایش گذاشت . درواقع نویسنده خلاقیت زیادی به خرج داده بود تا پایانش خیلی گوگولی باشه . مجموعه جالبی بود پیشنهاد میکنم بخونیدش ، هرچند خیلیا دوستش نداشتن ولی من باهاش حال کردم . با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 Tokyo 1403/12/24 Twisted Hate آنا هوانگ 3.7 2 به نظرم این جلد از همش ضعیف تر بود.. بستگی داره به خودتون البته من خودم جلد دو رو ترجیح میدم 0 0 Tokyo 1403/12/20 twisted games آنا هوانگ 2.8 2 با اینکه خیلی محتوای خاصی نداشت و مثل همه کتابای عاشقانه بود (البته با صحنه های کاملا خاکبرسری🤣) من دوستش داشتم ، جالب بود . کتاب برای سرگرمیه و سلیقه ای اینطور نیست؟ پس لازم نیست دنبال هیت دادن بهش باشیم . 0 1 Tokyo 1403/12/20 twisted love آنا هوانگ 2.3 10 دلیل اینهمه هیت رو نمیفهمم ولی واقعا کتاب جالبی بود -بجز قسمتای اهم اهم - و نویسنده خوب تونسته بود جمعش کنه🎀. 0 1 Tokyo 1403/12/16 عشق پیچیده آنا هوانگ 3.9 11 وای واقعا خیلی خوب بود😭😭😭😭😭😭😭 ترجیحا ترجمه ماشینی بخونید=)))) 0 1 Tokyo 1403/12/7 ویرانم کن (۱.۵) طاهره مافی 4.2 54 وای واقعا وارنر عشقمه😭😭😭😭 واقعا باهاش ارتباط برقرار کردم موقع خوندن🥲 0 5 Tokyo 1403/12/7 حرف هاییی که کاش میزدم 3.2 13 اونقدر خفن نبود که میگفتن اونقدر بدم نبود که میگفتن. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Tokyo 1403/12/19 بازی های پیچیده جلد 2 آنا هوانگ 4.8 2 صفحۀ 446 «من تو این زبان بهترین نیستم، پس ساده نگهش می دارم من هیچوقت به عشق اعتقاد نداشتم. هیچوقت اونو نمی خواستم. من ارزش عملیش رو ندیدم و صادقانه بگم، بدون اون به خوبی کار می کردم. اما بعد با تو آشنا شدم، لبخندت، قدرتت، هوش و شفقتت. حتی لجبازی و سرسختیت. تو بخشی از روح منو پر کردی که همیشه فکر می کردم خالی میمونه و زخم هایی رو التیام دادی که هیچوقت نمی دونستم وجود دارن. و فهمیدم...اینطور نیست که قبال به عشق اعتقاد نداشتم. اینه که من همه اونو برای تو پس انداز می کردم.» 0 0 Tokyo 1403/12/8 ۳۶۵ روز بدون تو آخیرا 3.5 25 صفحۀ 200 day 196 i don't regret you i don't care how it ended i don't care about your worst i remember how it began and how happy it made me i won't ever regret you 0 1 Tokyo 1403/12/8 ۳۶۵ روز بدون تو آخیرا 3.5 25 صفحۀ 196 day 196 i don't regret you i don't care how it ended i don't care about your worst i remember how it began and how happy it made me i won't ever regret you 0 3 Tokyo 1403/12/8 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.2 211 صفحۀ 97 موش کور پرسید:"لیوان تو نصفش پره یا نصفش خالیه؟" پسرک گفت:"فکر کنم فقط از اینکه یه لیوان دارم خوشحالم." 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.