معرفی کتاب twisted love اثر آنا هوانگ

twisted love

2.1

ناشر
_

کتاب twisted love ، نویسنده آنا هوانگ.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به twisted love

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به twisted love

IGNITE ME (آتشم بزن ، جلد سوم)UNRAVEL ME (کشفم کن ، جلد دوم)کشفم کن

معروف ولی سمی

13 کتاب

طرفدار داره داستان خرت میکنه بخاطر حرف دوستات میخونی بخاطر طرد نشدن و همرنگ شدن میخونیش بخاطر ترند شدنش توسط چند تا آدم احمق مسموم که طرفدار این جور ژانر ها هستن میخونی... هیچکس به حرفم اهمیت نمیده... اما بعد از یک صفحه تبدیل میشه به کل محتوایی که تو میخونی شاید بگی الان عیبی نداره بعدا دیگه از اینا نمیخونم ، ولی ناخوداگاهت اونو ثبت کرده و تو هم دوباره میخونی و به قول بعضی ها با آب مقدس میشوری... میگی در برابر کلی کتاب دیگه چیزی نیست چرا کتابارو خراب میکنید؟ الان همه فکر میکنن هرکی انگلیسی میخونه بخاطر سانسوره . ذهن انسان کنجکاوه همه فکر میکنن کتابا سالمن ولی اینطور نیست راه بد هم تو کار های خوب هست منم هنوز دلم میخواد بخونمش ، ولی قبول کنید در برابر این کتاب کلی کتاب قشنگ دیگه وجود داره ... اتفاقا این داستان در برابر خیلی های دیگه کلیشه ایه خیلی ها فقط چسبیدن به این بنابراین کسی خبری از کتابای دیگه نداره منطقی فکر کنید نزارید قلبتون و حس سرگرمی تون منحرفتون کنه

ama

ama

1403/4/1

هی پیش خودم میگفتم یه انتشارات چقدر میتونه بی خود باشه که اینو چاپ کنه. هیچ محتوای خاصی نبود و شخصیتا صرفا چون باهم خوابیدن یهو عاشق شدن، شخصیت اصلی پسرم که مثل این ددی سرد و خشن های رمان ها بود 🤣
من خوابم نمیبره، جذابم، میلیاردرم، بکن درو ام
ویژگی های الکس این داستان  :
خیلی جاهاشم رد کردم واقعا انقدر بی معنی و بی دلیل بود، صحنه های جنسیشم تمومی نداشت اصلا، نمیدونم شاید بین همسن و سالام طرفدار زیاد داشته باشه ولی من به شخصه ترجیح میدم حتی اگه قراره صحنه ی جنسی داشته باشه، به داستانش هم توجه بشه، نه اینکه همینجوری صرفا نویسنده یه چیزی بنویسه
در کل خیلی بی معنی و بی خود بود، طوری که دیگه حتی حاضر نیستم ادامش رو بخونم . بعد شما فرض کنید اینا دارن پدره رو سر اون قضیه ای که میتونید سرزنش میکنن یهو مثل فیلم هندی ها جاش میاد میزنه تو صورت مایکل چن یا همون پدره 🤣🤣
اصلا واقعا نمیفهمم چرا اینو تا اینجا خوندم و هی به خودم میگفتم ادامه بده بهتر میشه .
این نیم ستاره هم فقط بخاطر اینکه شخصیت جاش اندازه ده درصد منو یاد کنجی خردم کن مینداخت و دلقک بود..

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.