گنجشک غمگین

87 دنبال کننده

ای پریزاد غزل کی به غزل می آیی ؟
خرده نویسنده‌ نوجوان
نوازنده دف،سنتور و تنبک
 ، غرق در دنیای داستان‌ها ،شعرها و داستان گفتن.  که آرزو داره نوشته هایش دل مردم رو گرم کنه و الهام بخش باشند.
جهت تهیه کتابم میتونی بهم پیام بدی

@Anne_of_GreenGabless
@parizadlibrary

کتاب‌های نویسنده

نمایش همه
        مدتی می‌شد که دوست نداشتم کتاب های عاشقانه بخوانم. اما مونتگمری با داستان‌های فوق العاده‌اش حال  آدم را خوب می‌کند همین موضوع باعث شده تمام کتاب‌های این نویسنده را بخوانم و هرگاه کتابی را شروع می‌کنم توصیف فضای آن و شخصیت‌هایش در من اثر می‌گذارد .
قدرت مونتگومری در نوشتن بیشتر از آن چیزی است که بتوان حتی فکرش را هم کرد. و البته چند کتاب دیگر هم از این نویسنده مانده که هنوز ترجمه نشدند.
گاه با خودم می‌گویم کاش این نویسنده عمری درازتر داشت تا کتاب‌های بیشتری برای نسل‌های بعدی بگذارد  همیشه بابت مرگ او افسوس می‌خورم ‌.
کتاب‌های مونتگومری به ظاهر برای رده سنی نوجوان است اما با قلم سحرآمیزش حتی بزرگسالان را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد.
از آنجایی که کتاب‌های هر نویسنده نشان دهنده حالات و رفتار او هستند  از کتاب‌های مونتگومری می‌توان به این نتیجه رسید که شخصیتی لطیف و بسیار مهربان داشته است.
 یکی از ویژگی‌های کتاب‌های او این است که هیچگاه غم را آنچنان بزرگ نشان نمی‌دهد  آن را گسترش نمی‌دهد.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها