Narges Narges دنبال کردن @Nargesp 5 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(73 کتاب)194امتیاز دنبال کردن1یادداشت9امتیاز3لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 73 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 14 کتاب یادداشتها Narges 1403/10/30 تاج دوقلوها کاترین وبر 4.0 83 قسمت بزرگی از قلبم.میتونم بگم به معنای واقعی کلمه باهاش زندگی کردم. شخصیت پردازی ۱۰/۱۰. روند داستان ۶/۱۰. ترجمه ۱۰/۱۰. یکم داستان و کش داده بودن و باعث میشد بعضی جاها خسته بشی و نخوای ادامه بدی ولی واسه من چیزی از جذابیتاش کم نکرد.برای فانتزی خون ها پیشنهاد میشه🫠💕. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش نوروزی 20 صفحه به مدت 13 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها Narges جنایی طور🩸☠️ 14 کتاب متخصص کتابای جنایی؟ خب معلومه"فریدا مک فادن"☠️ 0 0 Narges زندگی هایی که ۱۴۰۳ تجربه کردم🫠💕 11 کتاب "به نام او" کتاب هایی که توی این لیست میبینید،تو ژانر خودشون فوق العاده ان.تقریبا هیچکدوم جزو کتاب های ترند نیستن اما به نظر من واقعا ارزش ترند شدن رو دارن. بهتون پیشنهاد میکنم از دستشون ندید.🪼🌟 0 3 Narges کتاب هایی که با خوندنش قلبتون اکلیلی میشه🫠💖 11 کتاب کتابایی از ژانرهای مختلف که بنظرم واقعا فوق العادن و ارزش خوندن رو دارن🖇💗 0 2 بریدههای کتاب نمایش همه Narges 2 روز پیش دسته چهارم ربکا یاروس 4.8 31 صفحۀ 116 انگار همین جا ایستاده و همه خطر ها را با چشمک و لبخندی به پهنای صورت بی اهمیت جلوه می دهد،آخ که چقدر دلم برایش تنگ شده. 0 0 Narges 1403/12/27 دختر مهتاب جلد 1 سولین تن 4.1 83 صفحۀ 52 《اگه فقط کارهایی رو انجام بدی که توی اون ها مهارت داری،هیچوقت پیشرفت نمی کنی.ارزشمند ترین چیزها با تمرین و سخت کوشی به دست میان.》 0 0 Narges 1403/12/26 دختر مهتاب جلد 1 سولین تن 4.1 83 صفحۀ 31 من باید غرور پاره پاره شده ام را از زیر پاهایشان بیرون می کشیدم،چون این تنها چیزی بود که برایم باقی مانده بود.. 0 0 Narges 1403/12/26 دختر مهتاب جلد 1 سولین تن 4.1 83 صفحۀ 15 دست هایم دیگر نمی توانستند دست های مادرم را گرم کنند،چون دیگر خودشان هم سرد شده بودند. 0 0 Narges 1403/12/25 پیش از آنکه قهوه ات سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.6 73 صفحۀ 73 با اینکه به لحاظ روحی بسیار دگرگون بود،می کوشید در ذهنش اوضاع را سر و سامان دهد. 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.