Narges تاریخ عضویت:آبان 1403 Narges دنبال کردن @Nargesp 20 دنبال شده 15 دنبال کننده کتابدوست(82 کتاب)253امتیاز دنبال کردن7یادداشت14امتیاز3لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 82 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 17 کتاب یادداشتها Narges 1404/3/7 دسته چهارم ربکا یاروس 4.6 67 دسته چهارم هم با تموم غم و شادیاش تموم شد و من بی صبرانه منتظرم جلد دومشم😭💕 کتاب فوق العاده ای بود از هر نظر ، شخصیت پردازیش عالی بود ، داستان پردازیش هم خیلی خوب بود جوری که من اصلا خسته نمی شدم از خوندنش و مثل خیلی کتابا الکی ترند نشده بود و ارزشش رو داشت:)🤍 اگر تازه میخاین فانتزی خوندن رو شروع کنین پیشنهادش نمیکنم چون فانتزی سطح بالایی داشت بهتره از تاج دوقلوها شروع کنین🌟 امیدوارم زودتر یه نشر معتبر جلد دومشو ترجمه کنه🫠🩶 0 6 Narges 1404/2/23 جنگ چکاوک ها هیلاری مکی 3.8 5 کتاب خوبی بود و دوستش داشتم... در طول داستان میتونین رشد و بزرگتر شدن شخصیت های کتابو به خوبی حس کنین. روند اواسط داستان برای من کمی کند پیش میرفت ولی آخر و اوایل کتابو دوست داشتم. پیشنهاد میکنم اگه به کتاب هایی با موضوع جنگ جهانی و رئال علاقه دارین این کتابم مطالعه کنین:)🌟🫶 0 3 Narges 1404/2/23 تیلی و کتاب گردی (کتاب گردها و شرکا 1) (تصویرگر پائولا اسکوبار) آنا جیمز 4.8 3 کتاب درمورد کتاب ها و آدم های عاشق کتاب هاست! و اغلب کتابخون ها از خوندن کتاب های درمورد کتاب ها لذت میبرن،خصوصا اگه توی اون کتاب شخصیت های موردعلاقشون_مثلا آنی شرلی_ رو ببینن. ••• من از خوندنش لذت بردم و فکر کنم همه یا خیلی ها از خوندنش لذت ببرن :) و اصلا کیه که دلش کتابفروشی ای که مهمونی و جشن با تم کتاب ها برگزار میکنه،کتابفروشی ای که لابه لای قفسات کتاب هاش جادو نفس میکشه و کتابفروشی ای که کلی خوراکی خوشمزه توش هست رو دوست نداشته باشه؟ من که عاشق کتابگردها و شرکا شدم.هم کتابفروشیش و هم کتابش... :)🫠💖 0 18 Narges 1404/2/23 تصمیم گرفتم خودم باشم 4.0 2 کتاب خوبی بود.. نویسنده سعی کرده بود بطور خلاصه احساساتش رو در متن نشون بده یا به شیوه ساده همه چیز رو بیان کنه کتاب حوصله سر بری نیست بنظرم ارزش داره برای یکبار مطالعه بشه... 💖 0 2 Narges 1404/2/23 پیش از آنکه قهوه ات سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.7 89 به نظرم این کتاب روند ساده و دل نشینی داشت.. مفهوم امید و دونستن قدر زمانی که داریم رو درست منتقل میکرد:) شاهکار نبود ولی خوندنش خالی از لطف نیست.🌟 0 2 Narges 1403/10/30 تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 140 قسمت بزرگی از قلبم.میتونم بگم به معنای واقعی کلمه باهاش زندگی کردم. شخصیت پردازی ۱۰/۱۰. روند داستان ۶/۱۰. ترجمه ۱۰/۱۰. یکم داستان و کش داده بودن و باعث میشد بعضی جاها خسته بشی و نخوای ادامه بدی ولی واسه من چیزی از جذابیتاش کم نکرد.برای فانتزی خون ها پیشنهاد میشه🫠💕. 0 2 Narges 1403/8/20 جنگی که نجاتم داد کیمبرلی بروبیکر برادلی 4.3 123 این کتابو قبلا خونده بودم، ولی یادم رفته بود نظرمو دربارش بنویسم. میتونم بگم بی نهایت قشنگ بود. این کتاب و شخصیت اصلی یعنی آدا خیلی تاثیرگذار هستن. آدا نمونه زیبایی از شجاعته.. واقعا دلم میخواد چندین بار این کتابو بخونم. این داستان در زمان جنگ رخ میده و بعضی قسمت های کتاب خیلی غمگین بود. ولی ی جلد دیگه هم داره که مثل همین کتاب خیلی قشنگه و بالاخره ب پایان خوش میرسه. حتما برای این کتاب وقت بزارید پشیمون نمیشید🫠 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Narges 1403/12/23 جنایی طور🩸☠️ 14 کتاب متخصص کتابای جنایی؟ خب معلومه"فریدا مک فادن"☠️ 0 6 Narges 1403/12/22 دنیایی دیگر.. زندگی هایی که ۱۴۰۳ تجربه کردم🫠💕 11 کتاب "به نام او" کتاب هایی که توی این لیست میبینید،تو ژانر خودشون فوق العاده ان.تقریبا هیچکدوم جزو کتاب های ترند نیستن اما به نظر من واقعا ارزش ترند شدن رو دارن. بهتون پیشنهاد میکنم از دستشون ندید.🪼🌟 0 6 Narges 1403/8/20 کتاب هایی که با خوندنش قلبتون اکلیلی میشه🫠💖 11 کتاب کتابایی از ژانرهای مختلف که بنظرم واقعا فوق العادن و ارزش خوندن رو دارن🖇💗 0 7 بریدههای کتاب نمایش همه Narges 23 ساعت پیش جیب پر از چاودار آگاتا کریستی 4.0 6 صفحۀ 111 این قتل نهایت پستی و رذالت بود، جناب سروان، و پستی و رذالت نباید بدون مجازات بماند. 0 0 Narges 1404/4/24 جیب پر از چاودار آگاتا کریستی 4.0 6 صفحۀ 93 حقیقت هرقدر هم تلخ باشد، باید آن را گفت. 0 6 Narges 1404/4/23 جیب پر از چاودار آگاتا کریستی 4.0 6 صفحۀ 33 ولی کسی را به صرف اینکه نفرت انگیز است نمی کشند،خانم داو. 0 5 Narges 1404/4/23 جیب پر از چاودار آگاتا کریستی 4.0 6 صفحۀ 4 دیگر آن منشی مغرور موطلایی نبود؛زنی وحشت زده بود که داشت از ترس می مرد. 0 4 Narges 1404/4/8 سنگدل ماریسا مییر 4.2 195 صفحۀ 98 اینکه چیزی رو به خاطر اینکه ازش می ترسیم باور نداشته باشیم،کار خطرناکیه. 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.