خواندهام جهانی در میم: روایتی ادبی از زندگانی پیامبر اکرم (ص) مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی 3.0 0 کورسرخی: روایتی از جان و جنگ عالیه عطایی 4.1 54 قدیس ابراهیم حسن بیگی 4.2 16 روایت اول شخص از شخص اول مهدی قزلی 4.4 1 ماهی ها به دریا بر می گردند مرضیه اعتمادی 3.7 17 پنج دوست کمبریجی من برجس، مک لین، فیلبی، بلانت، کرن کراس یوری مودین 2.5 1 یک جاسوس در میان دوستان: کیم فیلبی و خیانت بزرگ بن مک اینتایر 3.5 1 شناسایی و شکار جاسوس پیتر رایت 3.6 5 حریم صادق کرمیار 3.8 10 راه نیرنگ ویکتور استروفسکی 3.9 0 وحشت: ترامپ در کاخ سفید باب وودوارد 1.5 1 مزخرفات فارسی سیدرضا شکراللهی 3.7 20 نبرد نابرابر: روند ظهور و سقوط رژیم صهیونیستی حسن واعظی 3.5 0 صد سال تنهایی گابریل گارسیامارکز 3.9 158 خانه عنکبوت محمود موسوی بجنوردی 0.0 0 من در شلمچه بودم : خاطرات سرهنگ عراقی ثامر عبدالله 0.0 0 آخرین نخست وزیر: زندگی و زمانه میرحسین موسوی جواد موگویی 4.6 3 گلستان خوانی برای کم حوصله ها مصلح بن عبدالله سعدی 5.0 1 سیاه چال مستر: خاطرات ربوده شدن جلال شرفی، دیپلمات ایرانی در بغداد محبوبه عزیزی 3.5 1 حمله به عراق: آنچه رسانه ها به شما نگفتند ریس ارلیک 5.0 1