خواندهام شادی های دخترانه: چگونه شادی را تبدیل به یک عادت کنم؟ جودیت وودبرن 4.9 1 احساسات دخترانه: چگونه احساسات خودم را بشناسم و ابراز کنم؟ لیندا مدیسن 4.7 2 چگونه از بدنم مراقبت و نگهداری کنم؟: پاسخ به سوالاتی که دختران بزرگتر نمی توانند بپرسند! (ویژه ی دختران 12 تا 17 سال) والوری لی شیفر 4.7 0 نگرانی های دخترانه: چگونه تغییرات طبیعی دوران بلوغم را بشناسم؟ (ویژه دختران 9 تا 18 سال) دارسی جانستون 4.7 0 ماهی بالای درخت لیندامالیلی هانت 4.4 46 آنا و مرد چلچله ای گاوریل ساویت 2.6 4 قصه های ترسناک عمو مونتاگ کریس پریستلی 4.2 10 دختری که ماه را نوشید! کلی ریگن بارنهیل 0.1 122 تمام آنچه پسر کوچولویم باید درباره ی دنیا بداند فردریک بکمن 3.8 25 و هر روز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود فردریک بکمن 4.0 75 مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است فردریک بکمن 4.1 62 پیش از بستن چمدان مینو کریم زاده 4.0 9 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 294 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 184 کرمی که هیولا شد جعفر توزنده جانی 2.8 3