خواندهام شادی های دخترانه: چگونه شادی را تبدیل به یک عادت کنم؟ جودیت وودبرن 4.5 2 احساسات دخترانه: چگونه احساسات خودم را بشناسم و ابراز کنم؟ لیندا مدیسن 4.7 2 چگونه از بدنم مراقبت و نگهداری کنم؟: پاسخ به سوالاتی که دختران بزرگتر نمی توانند بپرسند! (ویژه ی دختران 12 تا 17 سال) والوری لی شیفر 4.8 1 نگرانی های دخترانه: چگونه تغییرات طبیعی دوران بلوغم را بشناسم؟ (ویژه دختران 9 تا 18 سال) دارسی جانستون 4.7 0 ماهی بالای درخت لیندامالیلی هانت 4.3 55 آنا و مرد چلچله ای گاوریل ساویت 2.7 6 قصه های ترسناک عمو مونتاگ کریس پریستلی 4.2 11 دختری که ماه را نوشید! کلی ریگن بارنهیل 3.6 140 تمام آنچه پسر کوچولویم باید درباره ی دنیا بداند فردریک بکمن 3.8 32 و هر روز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود فردریک بکمن 4.0 90 مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است فردریک بکمن 4.1 80 پیش از بستن چمدان مینو کریم زاده 4.0 12 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.2 334 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 222 کرمی که هیولا شد جعفر توزنده جانی 2.8 3