خواندهام باغ طوطی: داستان زندگی میثم تمار مسلم ناصری 4.1 24 آنک آن یتیم نظر کرده محمدرضا سرشار 4.6 7 هفت جن (7 جن) امید کوره چی 4.1 15 درباره معنی زندگی ویل دورانت 3.6 68 علامه (صد روایت از زندگی مرحوم علامه طباطبایی) معصومه صدیق 4.8 8 دلشده هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس 5.0 2 سوخته: در سیر و سلوک عارف توحیدی آیت الله شیخ محمدجواد انصاری همدانی (1339 - 1281 هجری شمسی) هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس 4.7 1 عطش: ناگفته هایی از سیر توحیدی کامل عظیم حضرت آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس 4.3 10 العبد: شرح احوالات و زندگانی جامع فقه و عرفان حضرت آیت الله العظمی محمدتقی بهجت فومنی (ره) هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس 3.8 2 العبد: شرح احوالات و زندگانی جامع فقه و عرفان حضرت آیت الله العظمی محمد تقی بهجت فومنی (ره) هیئت تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمی الشموس 5.0 1 گریه های امپراتور فاضل نظری 4.3 87 ترجمه حدیث عنوان بصری: دستورالعمل امام صادق (ع) به آرزومندان سیر و سلوک الی الله به همراه زیارت عاشورا واحد پژوهش انتشارات مسجد مقدس جمکران 4.8 1 دریای بی کران: تبیین گام به گام سیر و سلوک الی الله برای نوجوانان کوثر احسن مقدم 4.6 7 استاد: صد روایت از زندگی آیت الله سیدعلی قاضی محمدجواد میری 4.8 16 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 168 نیمه دیگرم : از ما شدن تا تاشدن محسن عباسی ولدی 4.3 5 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 105 نیم دیگرم : از من بودن تا ما شدن محسن عباسی ولدی 4.4 25 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.5 34 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 106