معرفی کتاب عطش: ناگفته هایی از سیر توحیدی کامل عظیم حضرت آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی اثر هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس

عطش: ناگفته هایی از سیر توحیدی کامل عظیم حضرت آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی

عطش: ناگفته هایی از سیر توحیدی کامل عظیم حضرت آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی

4.3

1386/3/27

کتاب عطش: ناگفته هایی از سیر توحیدی کامل عظیم حضرت آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی، نویسنده هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس.

لیست‌های مرتبط به عطش: ناگفته هایی از سیر توحیدی کامل عظیم حضرت آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی

بسم رب الشهدا
عطش من گواه آتش توست...
"و کرامت قاضی کور را بینا کردن و بیمار را شفا دادن نبود که کرامتش زنده کردن دل‌ها بود، احیای قلب‌ها بود. او مرده زنده نمی‌کرد بلکه دل‌های مرده را حیاتی نو عطا می‌کرد. او کور را مداوا نمی‌کرد بلکه چشم دل‌ها را بصیرت می‌بخشید و کار او درمان دردها نبود بلکه احیای دردی بی‌درمان بود که: درد عشق است و جگرسوز دوایی دارد…"

به گفته شاگران ایشان، هر چه از آقای قاضی در کتب و سخنرانی ها و مطالعات آورده شده است، در مقایسه با آنچه واقعا بوده است بسیار کم و نزدیک صفر است. و قاضی را فقط با درک قاضی میشود شناخت و زبان و قلم از توصیفش قاصر و ناتوان است.
کتاب عطش، شامل گوشه های اندک وناقص از سیر توحیدی کامل عظیم حضرت آیت الله سید علی قاضی طباطبایی است که موسسه مطالعاتی شمس و الشموس سعی در جمع آوری آن نموده و با اضافات و ملحقاتی که داشته  توانسته کتاب نسبتا خوبی را جمع آوری کند که مطالعه آن خالی از لطف نیست و هرچند که نمی توانیم به گوشه ای از مقامات این بزرگوار دست پیدا کنیم ولی حداقل بفهمیم آن چه ما می کنیم در عبودیت و توحید خدا چقدر کم و صفر است، تلاش کنیم خودمان را بالا بکشیم و به کم این دنیای فانی قانع نشویم.
التماس دعا