زینب نجفی زینب نجفی دنبال کردن @zeinab91 14 دنبال شده 35 دنبال کننده کتابدوست(83 کتاب)112امتیاز دنبال کردن3یادداشت21امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 83 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 51 کتاب یادداشتها زینب نجفی 1403/1/10 خدا بود و دیگر هیچ نبود مصطفی چمران 4.3 17 0 12 زینب نجفی 1402/12/20 عطش: ناگفته هایی از سیر توحیدی کامل عظیم حضرت آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس 4.3 7 1 26 زینب نجفی 1402/5/17 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 163 0 11 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه زینب نجفی 1403/10/19 بیگانه آلبر کامو 4.0 217 صفحۀ 105 همه مردم میدانند که زندگی به زحمتش نمیارزد. حقیقتا ، من منکر نبودم که در سی سالگی مردن یا هفتاد سالگی ، چندان اهمیت ندارد . چون طبیعتا، در هر دو صورت مردان و زنان دیگر زندگی شان را خواهند کرد و این در طول هزاران سال ادامه خواهد داشت . به طور کلی ، هیج چیز ، روشن تر از این نبود . همیشه من بودم که میمردم، چه حالا بیست سال دیگر . در این لحظه ، آنچه که مرا در استدلالم اندکی ناراحت میکرد، جهش مخوفی بود که من در خودم ، از اندیشیدن به بیست سال زندگی آینده حس میکردم . اما برای فرونشاندن این جهش درونی همینقدر کافی بود که تفکرات بیست سال بعدم را در نظر مجسم کنم و ببینم که در آن زمان نیز عقلا چاره ای جز رضایت به مرگ ندارم . از لحظه ای که مرگ انسان مسلم شد دیگر چگونگی و هنگامش اهمیت ندارد . 0 8 زینب نجفی 1403/10/5 وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.1 142 صفحۀ 291 آیا وظیفه میتونه در اولویت بالاتر از عشق به ((خودت)) و به تلاش خودت در جهت آزادی بی قید و شرط قرار بگیره ؟ اگر تو به خودت دست پیدا نکرده باشی پس ((وظیفه)) فقط یک حسن تعبیر برای استفاده از دیگران برای بزرگ تر کردن خودت خواهد بود . 0 5 زینب نجفی 1403/9/15 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 109 صفحۀ 118 زندگی مانند رفتن به دندانپزشک است ، چون انسان همواره منتظر دردناک ترین لحظات است در حالی که آن لحظات را پشت سر گذاشته است . 0 7 زینب نجفی 1403/9/3 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 77 صفحۀ 64 مردی به امام صادق(ع) گفت : ما فرزندانمان رابا نام شما و پدرانتان اسم می گذاریم . آیا این کار ، مارا سودی دارد ؟ حضرت فرمودند : آری به خدا قسم . مگر دین چیزی غیر از دوستی است ؟ 0 4 زینب نجفی 1403/8/25 بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب های اول، دوم، سوم) جلد 1 نادر ابراهیمی 4.6 10 صفحۀ 277 _ از خویش در آیید و تن به تفکر بسپارید . _چرا باید این کار را بکنم ؟ _به دلیل پیمان هایی که مکرر با خویش بسته یید که هیچ چیز شما را از اندیشه نجات ایران و به اوج رساندنش باز ندارد ...هیچ چیز... 0 7 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.