خواهم خواند روایت: مفاهیم بنیادی و روش های تحلیل برانون تامس 3.8 5 دیار اجدادی فرناندو آرامبورو 4.5 12 سواد روایت اچ. پورتر ابوت 3.8 12 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.2 31 کویر علی شریعتی 4.2 7 آری اینچنین بود برادر علی شریعتی 3.9 8 علی علی شریعتی 4.5 1 خون دیگران سیمون دو بووار 3.8 6 آداب کتابخواری احسان رضایی 4.0 81 پرتاب های فلسفه محمدمهدی اردبیلی 0.0 0 تنهایی (در فلسفه روان شناسی و ادبیات) بن لازار میجوسکوویچ 0.0 0 خیلی کم... تقریبا هیچ: مرگ، فلسفه، ادبیات سایمون کریچلی 4.0 1 مستوری صادق کرمیار 3.4 17 فیلسوفی در تعمیرگاه: تحقیقی درباره ارزش کار متیوبی. کرافورد 3.8 6 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.7 138 تاریخ کتابخوانی آلبرتو منگوئل 4.4 3 هویت ایرانی و زبان فارسی شاهرخ مسکوب 4.0 5 حظ کردیم و افسوس خوردیم فاطمه معزی 3.4 6 معصومیت و تجربه: درآمدی بر فلسفه ادبیات کودک مرتضی خسرونژاد 4.1 2 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 152