سایمون کریچلی سایمون کریچلی پدیدآور دنبال کردن دنبال کردنهمۀ کتابها چگونه فروید بخوانیم جاش کوهن 4.3 2 چگونه یونگ بخوانیم دیویدجان تیسی 4.1 1 چگونه ویتگنشتاین بخوانیم ری مانک 3.8 1 چگونه لاکان بخوانیم اسلاوی ژیژک 3.7 1 چگونه افلاطون بخوانیم ریچارد کروت 4.0 1 خیلی کم... تقریبا هیچ: مرگ، فلسفه، ادبیات سایمون کریچلی 3.5 1 چگونه نیچه بخوانیم کیت انسل-پیرسون 3.5 0 طاس (35 جستار کوتاه فلسفی) سایمون کریچلی 2.8 2 الفبای ناممکن ها سایمون کریچلی 3.0 1 در باب طنز سایمون کریچلی 3.0 0 وقتی به فوتبال فکر می کنیم به چه فکر می کنیم سایمون کریچلی 2.5 0 فلسفه ی قاره ای سایمون کریچلی 0.0 0 به چه فکر می کنیم وقتی به فوتبال فکر می کنیم سایمون کریچلی 0.0 0 کتاب فیلسوفان مرده سایمون کریچلی 0.0 0 دیوید بویی سایمون کریچلی 0.0 0 چگونه از زندگی دست بشوییم و دلشوره آغاز کنیم سایمون کریچلی 0.0 0 چیزها صرفا هستند: فلسفه در شعر والاس استیونس سایمون کریچلی 0.0 0 لویناس و سوبژکتیویته ی پساواسازانه سایمون کریچلی 0.0 0 دین و اخلاق: مجموعه ای از یادداشت های فیلسوفان معاصر برای نیویورک تایمز محدثه واضحی فرد 0.0 0 تراژدی: ما و یونانیان سایمون کریچلی 0.0 0