خواهم خواند نشست علمی فرهنگستان با مولفان کتاب های درسی حسن ذوالفقاری 0.0 0 فلسفهی تنهایی لارس اف ار.هو اسونسن 3.9 35 مرگ یزدگرد [مجلس شاه کشی] بهرام بیضایی 4.4 28 تبسم کلارا نرگس سادات مظلومی 3.5 2 اصول و مهارت های بلوغ با هم بودن: مهارت های بلوغ عاطفی با رویکرد ایمان گزینی احمدرضا اخوت 4.2 0 روایت و سیاست در تاریخ صدر اسلام: خلفای راشدین طیب حبری 4.2 0 جانشینی حضرت محمد (ص): پژوهشی پیرامون خلافت نخستین ویلفرد مادلونگ 4.5 1 فاطمیات دریچه ای به حیات جریانساز خدیجه، فاطمه، زینب و ام کلثوم سلام الله علیهن احمدرضا اخوت 5.0 2 مصطفی (ص): خواستنی ترین پیام آور برهاستن کاظم حاجی رجبعلی 4.3 8 ویرانه های من ؛ جستارهایی درباره ی روان رنجور و آدم ها محمد طلوعی 3.4 17 تهران جان مهدی قزلی 3.2 8 زمزمه های چرنوبیل: تاریخ شفاهی اسوتلانا آلکسیویچ 4.0 36 جنگ چهره ی زنانه ندارد اسوتلانا آلکسیویچ 4.2 57 تربیت سالم در مدرسه اچ.استیفن گلن 5.0 0 اسباببازی عزیزم مو ویلمز 3.9 3 کاربردهای افسون: مفهوم و اهمیت افسانه های جن و پری از نظر رشد روانی و اعتلای فکری کودک کاظم شیوارضوی 3.5 1 هفت جاویدان (3جلدی) مرجان فولادوند 4.4 6 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 196 افسون نامه آرمان آرین 3.1 3 خانم حنا به گردش می رود پت هچینز 4.5 3