خواهم خواند این فیل وجود ندارد رندل دسو 3.6 8 اسلام سیاسی در ایران سیدمحمدعلی حسینی زاده 3.3 2 تاملی در مدرنیته ایرانی: بحثی درباره گفتمانهای روشنفکری و سیاست مدرنیزاسیون در ایران علی میرسپاسی 4.4 2 غروب زیست جهان ایرانی بیژن عبدالکریمی 3.8 2 بزرگراه شراره وظیفه شناس 0.0 0 تیستوی سبزانگشتی موریس دروئون 4.5 50 ایدئولوژی و برنامه ی درسی مایکل دبلیو. اپل 0.0 0 آموزش و پرورش و قدرت مایکل دبلیو اپل 4.2 1 میراث ناممکن حسام نقره چی 4.2 3 هنر انجام پژوهش کیفی از مسئله یابی تا نگارش محدثه امیری مقدم 4.0 1 نشست علمی فرهنگستان با مولفان کتاب های درسی حسن ذوالفقاری 0.0 0 فلسفهی تنهایی لارس اف ار.هو اسونسن 3.9 47 مرگ یزدگرد [مجلس شاه کشی] بهرام بیضایی 4.5 38 تبسم کلارا نرگس سادات مظلومی 3.8 2 اصول و مهارت های بلوغ با هم بودن: مهارت های بلوغ عاطفی با رویکرد ایمان گزینی احمدرضا اخوت 4.2 0 روایت و سیاست در تاریخ صدر اسلام: خلفای راشدین طیب حبری 4.2 0 جانشینی حضرت محمد (ص): پژوهشی پیرامون خلافت نخستین ویلفرد مادلونگ 4.5 1 فاطمیات دریچه ای به حیات جریانساز خدیجه، فاطمه، زینب و ام کلثوم سلام الله علیهن احمدرضا اخوت 4.7 2 مصطفی (ص): خواستنی ترین پیام آور برهاستن کاظم حاجی رجبعلی 4.3 10 ویرانه های من ؛ جستارهایی درباره ی روان رنجور و آدم ها محمد طلوعی 3.4 19