خواهم خواند لهجهها اهلی نمیشوند خالد مطاوع 4.2 32 عربیکا یامین پور 4.1 40 سنافور یحیی السنوار 3.1 5 خار و میخک اسماء خواجه زاده 4.3 44 چهار مقاله نظامی عروضی سمرقندی احمدبن عمر نظامی 0.0 0 سرگذشت استعمار مهدی میرکیایی 4.7 4 شهابی در شب: خلاصه ای از کتاب شبهای پیشاور محمدحسین سلطان الواعظین 4.7 6 شام ملیتا: روایتی از سفر به لبنان و سوریه محمدرضا وحیدزاده 3.3 10 روایت های موازی: مقایسه تطبیقی انقلاب اسلامی ایران با انقلاب های فرانسه و روسیه سعید زاهدی 0.0 0 کتابدار جاسوس مدلین مارتین 0.0 0 چهل تدبیر محمدعلی الفت پور 4.2 8 روایتی از تاریخ پزشکی دفاع مقدس سیدعباس فروتن 0.0 0 جنگ شکر در کوبا ژان پل سارتر 0.0 0 روزنامه ی سفر میمنت اثر ایالات متفرقه ی امریغ احمد شاملو 3.9 0 گوژپشت نتردام 4.0 1 تاریخ علم برای نوجوانان: علم در چین باستان جرج بیشور 4.2 1 آینده جغرافیا: چگونه قدرت و سیاست در فضا دنیای ما را تغییر خواهد داد تیم مارشال 5.0 0 قدرت جغرافیا: نقشه هایی که اکنون و آینده جهان را آشکار می کنند! تیم مارشال 4.8 2 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 کاپوچینو در رام الله سعاد امیری 3.6 1