خواندهام جاسوسی که سقوط کرد آرون برگمان 3.7 7 با کاروان شام: سفرنامه سوریه علیرضا قزوه 3.7 2 قطار مهاراجه: خاطرات هندوستان در سال های 1386 تا 1391 شمسی علیرضا قزوه 3.2 4 سفر به روایت سرفه ها: سفرنامه هیروشیما حمید حسام 3.7 3 گلستان یازدهم (خاطرات زهرا پناهی روا، همسر سردار شهید علی چیت سازیان) بهناز ضرابی زاده 4.3 51 جاسوس بازی حمید داودآبادی 3.5 5 بالندگی منابع انسانی: مروری بر تاریخچه، کارکردهای امروزی و روندهای آینده سیدطاهر فاضلی 4.0 0 مبانی، مفاهیم و کاربردهای هوش در سازمان ها رضا کلایی دارایی 0.0 0 رهیده: هجده روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم جواد رسولی 3.9 29 سفرنامه هامون، زهکلوت، و آن حوالی امیرحسین فردی 4.1 3 شناسایی و شکار جاسوس پیتر رایت 3.3 5 ادواردو بهزاد دانشگر 3.7 43 تو شهید نمی شوی: روایت هایی از حیات جاودانه شهید محمودرضا بیضایی احمدرضا بیضائی 4.1 19 خری که در برلین گم شد مسلم ناصری 3.1 1 علی آقا راحله قرایی 4.5 2 در میان سرخپوست ها: خاطرات سفر دانشجویان عدالت خواه به بولیوی احسان دهقانی 3.5 5 خبرنگار دو دلاری حامد هادیان 3.2 13 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 46 پیکان سرنوشت ما: با بهره گیری از نوشته ها و خاطرات احمد خیامی مهدی خیامی 3.7 7 پسر ایل: مستند داستانی از زندگی روحانی شهید مدافع حرم محمد علی قلی زاده مهدی باتقوا 3.2 1