خواندهام مسیح کردستان نصرت الله محمودزاده 4.4 16 مرا پیدا کن معصومه رامهرمزی 4.2 13 تضادهای درونی نادر ابراهیمی 3.2 4 ماهرخ: خاطرات سیدهماهرخ حسینی از درگیریهای سوریه مهشید اسماعیلی 3.9 5 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 242 این پسر من است: زندگینامه مستند داستانی شهیدان رسول جعفری و مهدی جعفری ندا رسولی 3.9 3 عبدالرزاق پهلوان نادر ابراهیمی 4.4 4 نعمت جان: روایت زندگی صغری بستانک امدادگر بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک سمانه نیکدل 4.3 6 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 49 مکان های عمومی نادر ابراهیمی 4.0 6 علی (ع) و شهر بی آرمان: گفت و گو با: حسن رحیم پور (ازغدی) حسن رحیم پورازغدی 4.9 1 پدر سرگی لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.8 51 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 63 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 121 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 166 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.0 67 لبخند انار (مجموعه داستان) هوشنگ مرادی کرمانی 3.8 8 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 209 بی نام پدر سیدمیثم موسویان 3.8 25 ماجراهای شرلوک هولمز: دردسر در بوهم آرتورکانن دویل 2.0 0