خواهم خواند روایت و کنش جمعی: چرا فراخوا ن های سیاسی و اجتماعی به داستان نیاز دارند فردریک دبلیو میر 4.0 3 نامه های امام صادق (ع) به شیعیان: توصیه ها و نامه های امام صادق (ع) خطاب به شیعیان در چگونگی تفکر و رفتار و تعاملات اجتماعی زینب مهاجری 3.3 2 مبارزه پیروز محمد بهشتی 3.5 2 مشروطه شناسی: شناخت تاریخی تحلیلی نهضت های اسلامی معاصر ایران موسی نجفی 3.7 2 تطهیر با جاری قرآن علی صفایی حائری 4.2 1 سرطان اجتماعی فساد فرامرز رفیع پور 5.0 1 لینالونا کلر ژوبر 4.2 27 چرتوپیا: تاریخ زوال یک اتوپیا به روایت سباستوس میکلانکوس آیدین سیارسریع 3.4 9 غلط ننویسیم: فرهنگ دشواریهای زبان فارسی ابوالحسن نجفی 3.8 6 نئولیبرالیسم ایرانی و تهاجم فرهنگی شهریار زرشناس 3.8 0 طوفان در پرانتز قیصر امین پور 4.6 1 ذهن استراتژیست: تکنیک های کاربردی تفکر استراتژیک در سطح ملی، سازمانی و فردی سیدحسین جلالی 4.2 1 حکمت عبادات عبدالله جوادی آملی 4.5 0 منتقدان فرهنگ (از ماتیو آرنولد تا ریموند ویلیامز) لزلی جانسون 2.0 1 نظریه سیاسی اسلام: قانون گذاری: سلسله سخنرانی های قبل از خطبه های نماز جمعه تهران (جلد 1-2) کریم سبحانی 2.0 0 آیه های سبز: داستان های تربیتی علی صفایی حائری 4.4 11 مسئولیت و سازندگی علی صفایی حائری 4.5 32 خدمات متقابل اسلام و ایران مرتضی مطهری 4.5 21 مرگ از من فرار می کند: کتاب چمران فرهاد خضری 4.2 8 مثل شاخه های گیلاس محمدرضا رنجبر 4.6 3