خواهم خواند اگر به خودم برگردم: ده جستار درباره پرسه در شهر والریا لوئیسلی 3.6 19 ایگو دشمن شماست رایان هالیدی 3.5 1 چیزی برای از دست دادن ندارید، جز جان هایتان سعاد العامری 3.6 13 پیشمرگ هیتلر روزلا پوستورینو 2.8 1 بادام ملیحه فخاری 3.9 241 در ستایش آهستگی کارل اونوره 2.2 1 Refactoring: Improving the Design of Existing Code 0.0 0 از قیطریه تا اورنج کانتی حمیدرضا صدر 4.1 56 ریاضیات زیبا: جان نش، نظریه بازی ها، و جست و جوی رمز طبیعت تام زیگفرید 3.9 1 سرزمین مقدس: سفری به فلسطین گی دولیل 4.1 53 چگونه کتاب بخوانیم چارلزلینکن ون دورن 3.6 11 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 128 مینوتار جهانی: آمریکا، اروپا و آینده اقتصاد جهان یانیس واروفاکیس 0.0 0 شور زندگی اروینگ استون 4.5 29 بدون فیلتر: داستان اینستاگرام سارا فرایر 3.5 4 آن ها خود را کو کلاکس کلن می نامند: تولد یک گروه تروریستی آمریکایی سوزان کمبل بارتولتی 0.0 0 صلحی که همه ی صلح ها را بر باد داد: فروپاشی امپراتوری عثمانی و شکل گیری خاورمیانه ی معاصر دیوید فرامکین 4.4 28 Talking to Strangers: What We Should Know About the People We Don’t Know Malcolm Gladwell 4.5 1 ایران، بر لبه تیغ: گفتارهای جامعه شناسی سیاسی و سیاست عمومی محمد فاضلی 3.8 1 صدراعظم : ادیسه آنگلا مرکل کاتی مارتون 3.8 1