خواندهام حماسهی سجادیه؛ جز حکایت دوست سیدمهدی شجاعی 4.5 9 حماسهی سجادیه؛ اگر غم لشگر انگیزد سید مهدی شجاعی 4.4 11 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه سیدمهدی شجاعی 4.5 22 خدا را به شما می سپارم 4.6 1 عزرائیل : روزهای تاریک نیما اکبرخانی 3.9 26 که ماهی برآید حامد اشتری 4.0 14 خاک نشین حامد اشتری 3.5 7 شهاب دین زهرا باقری 4.5 49 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 196 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 23 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها نادر ابراهیمی 4.5 69 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان نادر ابراهیمی 4.6 52 همرزمان حسین(ع) سید علی حسینی خامنهای 4.8 45 چهار فانوس: روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج) سعید تشکری 3.8 5 ادب الهی: تربیت فرزند (تربیت در محیط خانوادگی، تربیت در محیط آموزشی، تربیت در محیط رفاقتی، تربیت در محیط شغلی) مجتبی تهرانی 4.1 4 ادب الهی: مبانی تربیت، سلسله جلسات اخلاق و معارف اسلامی حضرت آیت الله العظمی حاج آقامجتبی تهرانی (ره) مجتبی تهرانی 4.6 4 ادب الهی: تربیت مربی: ویژگی های مربی، اولویت های تربیت، ملاک های تربیت، الگوهای تربیت مجتبی تهرانی 4.8 7 ادب الهی: تادیب نفس به معنی الاعم مجتبی تهرانی 4.5 11 ادب الهی: حیا، موهبتی الهی مجتبی تهرانی 4.8 2 علی (ع) از زبان علی (ع): زندگی و زمانه امیرالمومنین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.7 39