معرفی کتاب خط سوم اثر محمدرضا حدادپور جهرمی کتابعمومیداستانایران خط سوم محمدرضا حدادپور جهرمی 3.8 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 4 ناشر حداد شابک 9786229081679 تعداد صفحات 168 تاریخ انتشار 1403/3/1 توضیحات کتاب خط سوم، نویسنده محمدرضا حدادپور جهرمی. لیستهای مرتبط به خط سوم ‹ خیال › 1404/3/11 رمان و مستند امنیتی 25 کتاب برای اون دسته از افرادی که علاقه به مطالعه در بحثهای اطلاعاتی-امنیتی دارن. 0 17 یادداشتها محبوبترین جدیدترین رازیــــل؛🍋 1404/4/20 بی محتوا... اقای جهرمی نویسنده مورد علاقم هست و اعتبار خیلی زیادی برای نوشته هاش قائل هستم اما جدیدا کتاب های جدیدشون اصلا کیفیت کتاب های قبلی رو نداره.. 0 5 ‹ خیال › 1404/4/25 قلم روان و جذب کنندهی نویسنده که نیاز به توضیح نداره در رابطه با داستان کتاب هم بهش اشارهای نمیکنم تا خودتون باهاش روبهرو بشید؛ فقط من انتظارم از نوع داستان و شخصیتهاش و حتی پایان کتاب خیلی بیشتر بود که برآورده نشد؛ شاید بین آثار امنیتی ایشون جزو ضعیفترینها باشه به هرحال اگر در ژانر امنیتی خواستید مطالعهای داشته باشید، پیشنهاد میکنم سراغ کتاب دیگهای برید. 0 1