خواندهام جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اصغر طاهرزاده 4.2 11 شهید علم - دفتر دوم: نخبه شهید داریوش رضایی نژاد در آینه خاطرات وحید کرایلی 3.8 2 مدرسه زندگی آلن دوباتن 2.5 1 جامعه شناسی خودمانی حسن نراقی 3.3 15 بیایید داستان بنویسیم مهدی میرکیایی 4.2 8 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 83 قواعد روش جامعه شناسی علیمحمد کاردان 4.0 2 مبانی انسان شناسی ناصر فکوهی 2.9 2 نظریه اجتماعی مدرن از پارسونز تا هابرماس یان کرایب 3.3 3 احضاریه علی موذنی 3.2 40 خدا کند تو بیایی سیدمهدی شجاعی 3.6 5 تولد در لس آنجلس: خاطرات محمد عرب بهزاد دانشگر 4.1 49 اسرار ماه رجب و مراقبات و مناسک آن همراه با آداب اعتکاف محمدتقی فیاض بخش 4.5 20 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 144 ساداکو و هزار درنای کاغذی الینور کوثر 4.3 25 انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه علیرضا پناهیان 4.3 6 سربلند: روایت زندگی شهید مدافع حرم محسن حججی محمدعلی جعفری 4.2 38 بازگشت به عشق هارویل هندریکس 4.8 2 سلام بر ابراهیم جمعی از نویسندگان 4.6 21