خواندهام تل آویو سقوط کرد: ندای وحدت ۱۰۰۱ سمیه علی هاشم 3.1 10 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی امین شیرپور 3.3 13 مادر ماکسیم گورکی 3.8 23 البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.8 11 اگر به خودم برگردم: ده جستار درباره پرسه در شهر والریا لوئیسلی 3.7 12 این هم مثالی دیگر: چهار جستار از حقایق زندگی روزمره دیویدفاستر والاس 3.5 29 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.3 2 سفر به قلعه خورشید رقیه بابایی 4.0 5 پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا الستر هامفریز 4.0 8 فقط روزهایی که می نویسم: پنج جستار روایی درباره نوشتن و خواندن آرتور کریستال 3.8 37 امام شهادت موسی صدر 0.0 0 پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آمریکا الستر هامفریز 4.1 11 آتش بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت نادر ابراهیمی 4.4 18 پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آفریقا الستر هامفریز 4.1 17 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 73 بچه های فرات لیلا قربانی 3.4 10 آتش بدون دود: حرکت از نو نادر ابراهیمی 4.6 15 والفور: دسیسه گری از هلاس سعید تشکری 3.7 8 شاهزاده کاسپین کلایواستیپلز لوئیس 3.9 6 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22