خواندهام ابرم در آسمان درد می کند مارین سورسکو 2.9 1 مجموعه اشعار شمس لنگرودی محمد شمس لنگرودی 4.0 1 کتاب کوچک معصومیت و امید سیدعلی صالحی 2.5 0 گزیده شعر محمد شمس لنگرودی فاطمه سالاروند 4.2 0 می میرم به جرم آن که هنوز زنده بودم محمد شمس لنگرودی 2.4 4 شهری که در آن مرگ از آن می خواند: مجموعه رباعی ایرج زبردست 3.8 1 هیچ چیز مثل مرگ تازه نیست نازنین طباطبایی 4.3 9 پذیرفتن - مجموعه شعر - گروس عبدالملکیان 3.7 13 رنگ های رفته ی دنیا و گزیدهای از پرندهی پنهان گروس عبدالملکیان 3.7 16 درخت سوال نمی کند، می افتد: مجموعه شعر Sepideh Nikroo 3.2 1 تمساح فیودور داستایفسکی 3.3 42 جهان را به شاعران بسپارید محمدرضا عبدالملکیان 3.7 3 در جستجوی مولانا نهال تجدد 3.6 7 پشیمانم کن عباس صفاری 4.3 0 و تو چه می دانی درد یعنی چه؟ سلیم باب اله اوغلو 4.5 0 از غبار بپرس جان فانته 3.8 21 به رنگ دانوب واهه آرمن 2.0 1 مردن به زبان مادری (مجموعه شعر) روجا چمنکار 2.8 1 زنده باد زندگی پینو کاکوچی 3.9 3 از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری امین تویسرکانی 3.5 79