واهه آرمن واهه آرمن پدیدآور دنبال کردن 1 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها جان های شیفته: دیالوگ های شاعرانه واهه آرمن 3.1 2 به رنگ دانوب واهه آرمن 2.5 0 دوست دارم گاهی شاعر نباشم: شعر - یادداشت های واهه آرمن در کافه تراس واهه آرمن 2.0 0 ویترین خالی واهه آرمن 4.0 0 بال هایش را کنار شعرم جا گذاشت و رفت واهه آرمن 0.0 0 باران بگیرد می رویم واهه آرمن 0.0 0 بال هایش را کنار شعرم جا گذاشت و رفت واهه آرمن 0.0 0 نمی دانم دیر آمده ام یا زود: گزیده دو دفتر شعر بال هایش را کنار شعرم جا گذاشت و رفت و پس از عبور درناها واهه آرمن 0.0 0 اسب ها در خواب شاعران را سواری می دهند واهه آرمن 0.0 0 سطر اول را نمی نویسم: مجموعه شعر واهه آرمن 0.0 0 رویایی که به خاطرش می ارزد خوابید و بیدار نشد: گزینه ای از دو مجموعه شعر هرگز نمیری، 2010 میلادی، ایروان، اعتدالین، 2006 میلادی، ایروان هوهانس گریگوریان 0.0 0 نیم ساعت های شاعرانه: گزیده اشعار و بریده گفته ها و ناگفته های واهه آرمن واهه آرمن 0.0 0