خواهم خواند تابستان مرگ و معجزه ویلیام کنت کروگر 4.3 6 شویک در جنگ جهانی دوم برتولت برشت 3.5 0 ارباب دزدها کورنلیاکارولینه فونکه 4.0 1 وحشت در خیابان وست اند نیکلاس مایر 2.6 2 چون بوی تلخ خوش کندر: زندگی نامه ی فرهاد مهراد وحید کهندل 4.2 14 زان تشنگان: بیست و چهار روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم محمد ملاعباسی 3.9 25 محمد؛ مسیح کردستان: زندگی نامه داستانی شهید محمد بروجردی نصرت الله محمودزاده 4.4 16 شطرنج با ماشین قیامت حبیب احمدزاده 3.8 26 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 99 وقتی کوه گم شد: فیلم نامه حاج احمد متوسلیان بهزاد بهزادپور 4.4 9 یادگاران: کتاب متوسلیان زهرا رجبی متین 4.2 2 می خواهم با تو باشم: خاطراتی از شهید احمد متوسلیان علی اکبری 4.4 3 بچه های حاج قاسم: خاطرات سردار حسین معروفی افسر فاضلی شهربابکی 5.0 2 پاییز 59 (خاطرات زهره ستوده) سیده رقیه میرابوالقاسمی 2.8 2 خرمشهر، خانه رو به آفتاب (گفت وگو با صدیقه زمانی همسر سردار شهید عبدالرضا موسوی) صدیقه زمانی 0.0 0 خانه ام همین جاست (خاطرات افسانه قاضی زاده) گلستان جعفریان 3.4 3 دیدار زخم ها: خاطرات معصومه میرزاعلی لیلا محمدی 3.0 1 کنار رود خین: یادداشتهای روزانه یک مادر اشرف السادات(سیستانی) مساوات 3.9 3 یک دریا ستاره: خاطرات زهرا تعجب همسر شهید مسعود (حبیب) خلعتی سیدقاسم یاحسینی 4.3 2 تصویری در دوردست: سرگذشت نصرت خدایاری شهسواری (خواهر بسیطی) جواد حسینی نصر 4.2 3