خواهم خواند همه انسان ها به یک شکل زندگی نمی کنند ژان پل دوبوا 3.9 3 ایرانی تر نهال تجدد 3.8 31 رهایی از تکبر پنهان علیرضا پناهیان 4.4 27 نماز باحال سید کاظم روح بخش 4.4 9 یک مولکول تا دیوانگی : روایتهایی درباره مغز خارج از کنترل سارا منینگ پسکین 0.0 0 دل بستگی حسین دهلوی 3.8 7 شعائر فاطمی گروه پژوهش موسسه خاتم النبیین 3.5 1 هابیل و چند داستان دیگر میگل د. اونامونو 4.3 1 از بوانات تا اوپسالا: خاطرات بسیجی جانباز غلام دلشاد محمد طاهری 4.7 3 مردی از ناکجا: فانتزیهای پرونک الکساندر همن 3.1 3 روزهای دشوار زندگی من جیمز تربر 3.5 1 مادام بواری گوستاو فلوبر 1.2 73 دوره ی مکارتی مایرا ایمل 0.0 1 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.8 35 به زبان مادری گریه می کنیم فابیو مورابیتو 3.7 23 سفر شهرزاد به غرب: فرهنگ های متفاوت، حرم های متفاوت فاطمه مرنیسی 3.6 7 زندگی روزمره در ایران مدرن با تامل بر سینمای ایران هاله لاجوردی 4.0 0 اتاقی از آن خود ویرجینیا وولف 3.8 36 طلوع روز چهارم فاطمه سلیمانی ازندریانی 4.5 21 حرف بزن لوری هلس اندرسن 4.0 5