خواهم خواند قدرت هوش هیجانی: برگزیده نوشته های دانیل گلمن درباره مدیریت و رهبری امیر کامگار 0.0 0 چابکی در مدیریت هیجانات سوزان دیوید 5.0 0 مکالمه موثر: روش های آزموده شده جدید برای افزایش کارآمدی شخصی و اجتماعی آلن گارنر 0.0 0 انکار مرگ ارنست بکر 2.0 2 دنیای دوپامین آنا لمبکی 3.7 1 توهمات جمعی (همرنگی همدستی و دلایل تصمیمات نادرست) تاد رز 4.5 1 گوریل نامرئی (ادراک شهودی چگونه فریب می دهد) دانیل سایمونز 0.0 0 چرا فریب می خوریم (با تشخیص دروغ هیچ کس ابله نیست) کریستوفر چابری 0.0 0 Behave: The Biology of Humans at Our Best and Worst رابرت ام.ساپولسکی 5.0 0 قدرت پشیمانی دنیل اچ. پینک 3.4 1 من سرگذشت یأسم و امید واسلاو هاول 3.7 11 موهبت روان درمانگری: نامه سرگشاده ای به نسل امروز روان درمانگران و بیماران آن ها اروین دی. یالوم 4.0 4 آنها به بغداد آمدند آگاتا(میلر) کریستی 3.9 3 فرانکنشتاین یا پرومته مدرن مری ولستونکرافت شلی 3.7 28 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 اتاق شماره 6 آنتون چخوف 4.2 60 جنگ علیه زنان مارلین فرنچ 0.0 0 هدیه درمان: هنر درمان اروین دی. یالوم 4.0 4 جان شیفته: جلد دوم رومن رولان 4.1 3 جان شیفته: جلد اول رومن رولان 4.3 3