خواهم خواند روایت و ذهن نویسا کورش علیانی 4.0 1 "نظریه توطئه" و فقر روش شناسی در تاریخ نگاری معاصر ایران عبدالله شهبازی 0.0 0 روایت: مفاهیم بنیادی و روش های تحلیل برانون تامس 3.8 4 لوازم نویسندگی نادر ابراهیمی 4.2 8 براعت استهلال یا خوش آغازی در ادبیات داستانی نادر ابراهیمی 5.0 2 قلب سگی میخاییل بولگاکف 3.9 47 قاف: بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی یاسین حجازی 4.6 43 مکان های عمومی نادر ابراهیمی 4.0 5 جستارهایی در اقتصاد انیمیشن فاطمه حسینی شکیب 0.0 0 سفر به انتهای شب لویی فردینان سلین 4.0 1 اختناق ایران: قصه ی دیپلماسی اروپایی و دسیسه بازی شرقی که باعث سلب حقوق ملی دوازده میلیون مسلمان شد ویلیام مورگان شوستر 4.3 2 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 48 عصر هوش مصنوعی و آینده انسانی ما دنیل هاتن لاکر 4.5 1 برنامه ریزی و توسعه در ایران جورج بی. بالدوین 0.0 0 برنامه ریزی در ایران: بر اساس تجارب گروه مشاوره دانشگاه هاروارد در ایران در تهیه برنامه عمرانی سوم تاس مک لیود 4.2 2 دست های آلوده ژان پل سارتر 3.9 14 معماری نور: رویکردهای اخیر به طراحی با نور طبیعی مری آن استین 0.0 0 دموکراسی برای شماری چند مایکل پرنتی 0.0 0 مماس با اثر: نقد یازده اثر معماری معاصر ایران علیرضا تغابنی 0.0 1 دست متفکر حکمت وجود متجسد در معماری یوهانی پالاسما 0.0 0