خواهم خواند آموزش گام به گام روشنفکری (مجموعه کاریکاتور) سیدمسعود شجاعی طباطبایی 0.0 0 برای تو با عشق عزیزم سیدمسعود شجاعی طباطبایی 2.5 0 دستورالعمل «رنه ماگریت» به فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعمل های ایده یابی و پرورش آن محمدحسین نیرومند 5.0 0 بازشناختن غریبه ایزابلا حماد 4.0 14 پدر و پارامو خوان رولفو 3.7 30 آقای رئیسجمهور میگل آنخل آستوریاس 4.0 0 خرمگس اتل لیلیان(بول) وینیچ 4.1 43 دایره گچی قفقازی برتولت برشت 4.0 4 پوست کورتزیو مالاپارته 4.4 4 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 121 سالمرگی اصغر الهی 3.5 1 "نظریه توطئه" و فقر روش شناسی در تاریخ نگاری معاصر ایران عبدالله شهبازی 0.0 0 روایت: مفاهیم بنیادی و روش های تحلیل برانون تامس 3.8 5 قلب سگی میخاییل بولگاکف 4.0 62 قاف: بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی یاسین حجازی 4.6 46 جستارهایی در اقتصاد انیمیشن فاطمه حسینی شکیب 0.0 0 سفر به انتهای شب لویی فردینان سلین 3.6 2 اختناق ایران: قصه ی دیپلماسی اروپایی و دسیسه بازی شرقی که باعث سلب حقوق ملی دوازده میلیون مسلمان شد ویلیام مورگان شوستر 4.3 4 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.5 69 عصر هوش مصنوعی و آینده انسانی ما دنیل هاتن لاکر 4.5 1