خواندهام واحد مخاطرات زهراسادات حسینی مهرآبادی 4.7 3 من علی شریعتی هستم؛ مردی از کویر پرویز امینی 3.8 7 خوش آمدی زائر کوچک مسلم ناصری 3.8 1 صفورا اره و غلام بهانه گیر: عاشقانه ای از قصه های کهن ایرانی اعظم مهدوی 3.8 16 زندگی به طعم عسل: مجموعه 68 عکس نوشته برای سبک زندگی موفق با اقتباس از نهج البلاغه حمیدرضا مهدوی ارفع 2.7 1 داستان های یه قل دو قل طاهره ایبد 4.4 4 سبیل شاه عباس مجید شفیعی 2.5 1 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 74 خوابهای خوش نوجوانی (برای کلاسهای پنجم و ششم دبستان و اول و دوم دبیرستان) رضا رهگذر 3.8 2 بچه-گل های گمشده جانت تیلور لیل 3.5 2 کرنشا و پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 283 خرنامه (داستان ها و حکایت های خران) لقمان دهقانی رحیم آبادی 3.5 1 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.5 87 مهراس 3.1 5 بابا فوفو 4.6 4 من طاهره صفارزاده هستم: کودک قرن پرویز امینی 3.8 5 پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 47 کمی قبل از خوشبختی انیس لودیک 3.8 6 اکبر کاراته و قلیه پیتو: داستان طنز نوجوانان محسن صالحی حاجی آبادی 4.1 1 گاندی شروین وکیلی 0.0 0