شروین وکیلی شروین وکیلی پدیدآور دنبال کردن 1 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها جنگجو شروین وکیلی 3.5 0 مبل جادوئی شروین وکیلی 3.5 2 راه جنگجو شروین وکیلی 3.0 1 سوشیانس شروین وکیلی 4.0 0 ملک الشعرای بهار محمدتقی بهار 2.0 0 اودیپ شهریار شروین وکیلی 4.0 0 داریوش دادگر، نظم هخامنشی و ظهور هویت ایرانی شروین وکیلی 5.0 1 مغز افشاگر: کاوشی در علوم اعصاب درباره ی این که چگونه ما انسان شدیم وی.اس. راماچاندران 5.0 0 اسطوره ی آفرینش بابلی (به همراه برگردان متن انوما الیش) شروین وکیلی 5.0 0 نظریه سیستم های پیچیده شروین وکیلی 5.0 0 مغز خفته: فیزیولوژی و روانشناسی خواب و رویا شروین وکیلی 4.0 0 جامعه شناسی جوک و خنده شروین وکیلی 4.0 0