معرفی کتاب خوابهای خوش نوجوانی (برای کلاسهای پنجم و ششم دبستان و اول و دوم دبیرستان) اثر رضا رهگذر

خوابهای خوش نوجوانی (برای کلاسهای پنجم و ششم دبستان و اول و دوم دبیرستان)

خوابهای خوش نوجوانی (برای کلاسهای پنجم و ششم دبستان و اول و دوم دبیرستان)

4.0

1396/5/22

این کتاب ازآنجاکه دربردارنده تصویرهایی صادقانه از بخشی از خصوصی ترین قسمت های دنیای درونی نوجوانان است، می تواند منبع ارزشمندی برای مطالعه پدران، مادران، مربیان، معلمان و دست اندرکاران علوم تربیتی  و روانشناسی نوجوانان باشد. از طرفی به سبب جذابیت، رنگارنگی و خیال انگیزی متناسب با این سنین، مجموعه خواندنی های جذابی برای خود نوجوانان است.

لیست‌های مرتبط به خوابهای خوش نوجوانی (برای کلاسهای پنجم و ششم دبستان و اول و دوم دبیرستان)

𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮

𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮

به نام خدا
          به نام خدا
کتاب خواب های خوش نوجوانی ، حاصل مسابقه ای ست که چندسال پیش برای نوجوانان برگزار شد و شرکت کنندگان مسابقه می بایست یکی از خواب هایشان را تعریف می کردند.
در این کتاب کوتاه برخی از خواب های نوجوانان را که خودشان تعریف کرده آمد را گردآوری کرده اند و آنطور که من دیدم، سن این افراد بین ۱۰ تا ۱۷ است . اوایل فکر کردم چه مسخره! خب چه اهمیتی دارد من بنشینم و خواب های بقیه را بخوانم. ولی این هم می تواند باعث شود ببینیم چقدر به آنها شباهت داریم و گاهی هم بیانگر احساسات پاک بچه‌هاست. مثلاً آن دختر ۱۰ ساله ای که خواب رهبر را دیده بود یا ...
گاهی هم برخی خواب های عجیب ، اسباب خنده را فراهم می کرد، برای مثال فردی که خواب دیده بود هری پاتر به ایران آمده بود و دعوتش کرد که در فیلم هری پاتر ۴ بازی کند😅 با خواندن برخی که واقعا به خودم امیدوار شدم. والله!! این چه خواب هاییه‌.
خلاصه جالب بود و برای سرگرمی خوب است و حتما بخونیدش یکم بچه گانه ست ولی خیلی باحاله.
اما ضعف آن این بود که چون نویسنده تلاش کرده بود خیلی متن های بچه ها را تغییر ندهد، سبک نوشتار بعضی از داستانک ها نامفهوم بود و متوجه شان نشدم.
جمعه ، سوم مرداد ماه ۱۴۰۴
بیست و یکمین کتاب ۱۴۰۴