خواندهام موسیقی و خلسه (ذکرهای مراسم گواتی غزل خوانی و ذکر محافل صاحبان بلوچستان) محمدرضا درویشی 0.0 0 یوزپلنگانی که با من دویده اند بیژن نجدی 3.8 86 هشت کتاب: مرگ رنگ، زندگی خواب ها، آوار آفتاب، شرق اندوه، صدای پای آب، مسافر، حجم سبز، ما هیچ ما نگاه سهراب سپهری 4.3 24 سه کتاب: در حیاط کوچک پاییز، در زندان زندگی می گوید: اما باز باید زیست ...، دوزخ، اما سرد مهدی اخوان ثالث 4.2 1 مجمع الوحوش عطیه عطارزاده 3.4 14 فرهنگ عامیانه مردم ایران صادق هدایت 4.2 2 نیکلاس نیکلبی (متن کوتاه شده) چارلز دیکنز 4.1 8 سرود کریسمس چارلز دیکنز 4.1 22 مغازه خودکشی ژان توله 3.4 600 آثار نایاب صادق هدایت جهانگیر هدایت 2.5 0 مرگ به وقت بهار مرسه رودوردا 3.4 47 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 307 سوءتفاهم آلبر کامو 4.2 7 از روزگار رفته حکایت ابراهیم گلستان 3.2 2 جوانی ها بیژن الهی 4.2 3 گزینه اشعار نصرت رحمانی نصرت رحمانی 2.5 1 گزینه اشعار نیما یوشیج یدالله جلالی پنداری 5.0 1 چو مرغ شب، خواندی و رفتی: ترانه های محمدابراهیم جعفری محمدابراهیم جعفری 2.5 2 پس از سکوت تا کوچ: مجموعه اشعار محمدرضا نعمتی زاده (1367 - 1313ش) محمدرضا ترکی 0.0 0 خانم! فردا کوچ است: سفرنامه سکینه سلطان (وقارالدوله) زهرا صالحی زاده 3.6 11