خواهم خواند تمایز و امتیاز غزاله چیتساز 3.4 4 فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 35 تنهایی پرهیاهو بوهومیل هرابال 3.9 59 نبرد قدرت در ایران محمد سمیعی 3.4 3 محمد رسول الله لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.3 1 خاک سرد است زاهد فیاض 2.0 1 یک گفت و گو ناصر حریری با نجف دریابندری ناصر حریری 3.9 12 روضه های رضوانی: دفتر شعرهای آزاد ابوالفضل بیهقی محمدبن حسین بیهقی 0.0 0 عسل و حنظل طاهر بن جلون 3.8 17 جنگل غولها: جستارهایی درباره گوته، تولستوی، فروید، واگنر ابوتراب سهراب 3.2 2 تئاتر برای مخاطبان جوان: 22 نمایشنامه بلند برای نوجوانان علی ظفر قهرمانی نژاد 5.0 0 کارگاه داستان نویسی عباس جهانگیریان 4.5 0 مغز باشخصیت: سیم کشی مغز، چگونه شخصیت ما را شکل می دهد؟ کوین جی. میشل 2.8 1 درس هایی درباره داستان نویسی به ضمیمه مصاحبه با ایزاک سینگر و جوزف هلر لئونارد بیشاپ 3.9 3 افسانه چارلی چاپلین مسعود فراستی 4.0 1 آزادی در نیمه شب دومینیک لاپیر 4.0 0 سلطان مار بهرام بیضایی 3.8 3 جنبش ناراضیان: جامعه شناسی جریان مهاجرت نخبگان از رشته های مهندسی و پایه به علوم انسانی محمدقائم خانی 4.0 3 پس از پنجاه سال پژوهشی تازه پیرامون قیام حسین (ع) سیدجعفر شهیدی 4.2 19 خانواده تیبو روژه مارتن دوگار 4.4 22