در حال خواندن آفتاب در حجاب سیدمهدی شجاعی 4.5 54 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 92 با اجازه بزرگ ترها بله!؛ خاطراتی از خواستگاری به سبک شهدا مسعود دهقانی پیشه 3.6 3 نیم دیگرم : از من بودن تا ما شدن محسن عباسی ولدی 4.4 23 شهید علم؛ دانشمند شهید دکتر مجید شهریاری در آینه خاطرات حسین مروتی 4.0 6 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 187 سیدمحمد حسینی بهشتی: نگاهی به زندگی و مبارزات شهید دکتر بهشتی امیر صادقی گیوی 3.8 0 عملیات فریب: روایت شهید اسدالله قاضی از عملیات والفجر 8 و چند روایت دیگر مرتضی قاضی 4.0 2 مه زاد؛ آخرین امپراطوری (قسمت اول) امیرمهدی عاطفی نیا 4.6 17 داستان راستان مرتضی مطهری 4.5 55 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 138 مومو میشائیل انده 4.2 51 توقف ممنوع: ویژگی های دوران نوجوانی و جوانی، انتظارات مقام معظم رهبری از جوان ایرانی اسماء حیدری 4.2 7 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 32