خواهم خواند عیسای روح الله: خاطرات حاج عیسی جعفری (خادم امام) محمدعلی صدرشیرازی 3.7 2 از فرانکفورت تا رقه هادی معصومی زارع 3.9 7 روایت جذب: علل گرایش و جذب به جنبش های جهاد گرای سلفی هادی معصومی زارع 0.0 0 استونر جان ویلیامز 4.4 26 انجمن سری بندیکت: دردسرهای زندانیان ترنتون لی استوارت 4.7 0 چگونه سخنرانی کنیم؟ حسین ملانوری 5.0 1 درد هرکس به خودش مربوط است سهراب سیرت 4.0 2 سنت های تاریخی در قرآن کریم سیدمحمدباقر صدر 4.8 2 عربیکا یامین پور 4.2 53 چوکان خمینی: خاطرات شفاهی جهاد سازندگی زرآباد علیرضا میرشکار 4.5 1 گره استراتژی ریچارد روملت 0.0 0 رویای روی تپه لیلین پیک 5.0 0 هزارتوی سعودی: روایتی از جامعه و حکومت عربستان کارن الیوت هاوس 4.0 3 زندانیان جغرافیا: ده نقشه ای که همه چیز را درباره سیاست های جهانی توضیح می دهد تیم مارشال 4.2 16 آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی سیدمرتضی آوینی 3.9 2 خنجر سپید شب مسلم ناصری 4.2 11 تاریخ تحلیلی پنج هزار سال ادبیات داستانی ایران: صوفیانه ها و عارفانه ها: از آغاز تصوف تا حمله ی غزها. نادر ابراهیمی 0.0 0 بانوی زیبای من برنارد شاو 4.4 5 آموزش فلسفه محمدتقی مصباح یزدی 5.0 0 کلیات علوم اسلامی: منطق - فلسفه مرتضی مطهری 4.2 3