خواهم خواند کوه روی شانه های درخت نرگس آبیار 0.0 0 یک روز از زندگی عابد سلامه (واشکافی یک رخداد غم انگیز در اورشلیم) ناتان ترال 4.0 1 سفرنامه ابن بطوطه محمدبن عبدالله ابن بطوطه 3.9 7 سفرنامه ابن بطوطه محمدبن عبدالله ابن بطوطه 3.6 6 شاه و شطرنج قدرت در خاورمیانه آرش رئیسی نژاد 4.5 3 در باب تسلا (رسیدن به آرامش به وقت تیره روزی) مایکل ایگناتیف 4.1 1 دلبستگی کتابی احمد اخوت 3.7 3 لودویگ ویتگنشتاین: وظیفهای به نام نبوغ ری مانک 0.0 0 قلمرو برزخ نونا فرناندز 4.2 0 خودهای فارسی خو (خاطرات خطه و خاستگاه ماقبل ملی گرایی) مانا کیا 0.0 0 تاریخچه نزاع اسرائیل و فلسطین ایلان پاپه 4.5 3 سایه های قدرت: حکایت دوراندیشی در برنامه ریزی کاربری اراضی جین هیلیر 0.0 0 ته ران سلمان امین 4.2 2 در باب قرن بیستم: در گفت وگو با تیموتی اسنایدر تونی جات 5.0 0 سیر طولانی روز در شب یدالله آقاعباسی 4.0 1 حکایت دختران قوچان افسانه نجم آبادی 3.8 3 خودنمایی با اخلاق جاستین تسی 4.0 2 سایه آنچه بودیم لوئیس سپولودا 4.7 0 مصاحبه های کوتاه با مردان کریه احسان نوروزی 4.0 2 سنگ صبور صادق چوبک 3.7 7