خواهم خواند الههها: اسرار الوهیت زنانه جوزف کمبل 5.0 0 خاک کارخانه: پارچههای ناتمام چیتسازی بهشهر و سرگذشت آخرین کارگران شیوا خادمی 4.3 8 داستان من و شعر نزار قبانی 4.0 3 جنبش حقوق زنان در ایران، طغیان، افول و سرکوب از 1280 تا انقلاب 57 الیز ساناساریان 3.0 1 درآمدی بر مبانی مشروعیت در دولت ساسانی: نظریه و روش در دوره بندی تاریخ آخرین شاهنشاهی باستانی ایران اسماعیل مطلوب کاری 3.5 2 پیکار با سرنوشت واسیلی سیمونویچ گروسمن 4.5 0 سرو، سپید ... سرخ جهانگیر شهلایی 3.8 2 شبیه عشق (۴۷) والنتین کراسناگوروف 3.3 2 فلسفه آسیب پذیری (در باب این زندگی شکننده) تاد می 3.5 0 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس سکر 4.2 98 تئاتر و شهر جن هاروی 0.0 0 بی نهایت بلند و به غایت نزدیک جاناتان سفران فوئر 4.0 9 دکترین شوک: ظهور سرمایه داری فاجعه محور نائومی کلاین 4.3 5 روایت و کنش جمعی: چرا فراخوا ن های اجتماعی به افسون داستان نیاز دارند فردریک دبلیو میر 3.9 3 جزء و کل ورنر هایزنبرگ 4.4 4 از نابهنگامی حیات تا سترونسازی خیال محمدحسین دلال رحمانی 3.2 2 آزادی یعنی چه؟ اسکار برنی فیه 5.0 1 افلاطون های جوان - سقراط عاشق است سلیم المقدم 0.0 0 افلاطون های جوان - لایب نیتس یا بهترین جهان ممکن معصومه خطیبی 0.0 0 افلاطون های جوان - شورش اپیکتتوس یان مارشان 0.0 0