خواندهام پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 120 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 196 گلستان یازدهم (خاطرات زهرا پناهی روا، همسر سردار شهید علی چیت سازیان) بهناز ضرابی زاده 4.3 50 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 23 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 150 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 252 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 151 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 124 در کمین کومله ها: خاطرات شفاهی محمدامین غفارپور امیر حسین پور 2.5 1 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 65 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.6 65 مرا پیدا کن معصومه رامهرمزی 4.2 15