خواهم خواند برخیز و اول تو بکش: تاریخ پنهان ترورهای سازمان یافته اسراییل رونن برگمن 4.0 13 من شیرین ابوعاقله هستم شهریار شفیعی 3.5 1 روزی روزگاری جنگی مهدی قزلی 5.0 4 حباب شیشه سیلویا پلت 3.9 9 صبح شام محمدمحسن مصحفی 4.1 24 دیما اسما غفاری 4.6 8 کتاب احمدی روشن مرتضی قاضی 4.5 9 کوزه هوشنگ مرادی کرمانی 5.0 1 در جبهه غرب خبری نیست اریش ماریا رمارک 3.9 72 بدور از مردم شوریده تامس هاردی 4.3 11 جمهوری خلق نسیان: تجدید دیدار با تیان آنمن لوئیزا لیمن 3.8 3 سالار مگس ها ویلیام گلدینگ 3.6 26 زندانیان جغرافیا: ده نقشه ای که همه چیز را درباره سیاست های جهانی توضیح می دهد تیم مارشال 4.2 16 نقطه تسلیم : خاطرات شفاهی فرمانده بسیجی محمود امینی از انقلاب اسلامی تا پایان دفاع مقدس حسین بهزاد 5.0 1 نظریه ای درباره ی شغل های مزخرف دیوید گریبر 4.4 4 نگاهی به شاه عباس میلانی 3.6 3 معمای هویدا عباس میلانی 4.4 11 پیامبران جدید سرمایه نیکول ماری اشاف 3.8 6 دنیای دوپامین آنا لمبکی 3.4 2 آقای سفیر: گفت و گو با محمدجواد ظریف سفیر پیشین ایران در سازمان ملل متحد محمدمهدی راجی 3.7 5