خواندهام آشنایی با دکارت پل استراترن 3.2 4 آشنایی با کانت پل استراترن 4.5 1 درخت آسوریک: کهن متنی از شعر و ادب عصر اشکانی / ساسانی به خط پهلوی (فارسی میانه) هیوا مسیح 4.0 0 هملت ویلیام شکسپیر 4.4 37 یک گفت وگو سه نفره درباره هویت شخصی و جاودانگی جان پری 0.0 0 سورن کی یر کگارد = Soren Kierkegaard احمد علامه فلسفی 0.0 0 سه کاربرد چاقو: در باب طبیعت و مقصود درام سمیه پیربازاری 3.5 5 واژه های نقاشی شده (فریب هنر) (نقدی جدی بر جریان هنر مدرن، از پیکاسو تا اندی وارهول، پاپ آرت تا هنر زمینی) تام ولف 3.5 0 مثل اینشتین بیاموزید: تسلط بر حفظیات بیشتر، تندخوانی، تمرکز بالا، سهولت در کسب مهارت و یادگیری در کوتاه ترین زمان ممکن پیتر هالینز 0.0 0 مادر فلوریان زلر 3.5 1 عنوان بندی فیلم (تیتراژ) آزاده توماج نیا 0.0 0 پاداش: منطق پنهانی که انگیزه های ما را شکل می دهد دن آریلی 3.8 5 آن چهارده روز؛ روایت چهارده رخداد ویژه زندگی امیرالمومنین علیه السلام از زبان خود امیرالمومنین (ع) یاسر امینیان 4.5 12 اساطیر نورس نیل گیمن 4.2 5 مجموعه داستان های شاهنامه: رستم و سهراب محسن دامادی 0.0 1 دام نبوغ دیوید رابسن 3.0 0 بازداشتگاه صورتی: نیروهای پنهانی که طرز فکر، احساس و رفتار آدمی را شکل می دهند آدام ال. آلتر 3.8 7 حلقه مفقوده علیرضا پناهیان 4.7 1 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 213 عیار تجربه محمدحسن وکیلی 5.0 0