نجات گربه (آموزش فیلمنامه نویسی) نجات گربه (آموزش فیلمنامه نویسی) بلیک اسنایدر و 1 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 4 خواهم خواند 3 ناشر ناهید شابک 9786005865547 تعداد صفحات 242 تاریخ انتشار 1398/4/17 توضیحات کتاب نجات گربه (آموزش فیلمنامه نویسی)، نویسنده بلیک اسنایدر. فهرست برترین کتاب ها درباره نویسندگی ادبیات نمایشی دهه 2000 میلادی نویسندگی ادبیات آمریکا فیلمنامه بریدۀ کتابهای مرتبط به نجات گربه (آموزش فیلمنامه نویسی) محمد فائزی فرد نجات گربه (آموزش فیلمنامه نویسی) بلیک اسنایدر 4.3 1 صفحۀ 137 از نظر من فیلمنامهنویسی همانقدر که هنر است، علم هم هست. معیارهایش قابل اندازهگیریاند و قوانینی که بر آن حکمرانی میکنند ثابت و بعضا ابدی هستند، نگاهی به جوزف کمبل بیندازید. 0 2 محمد فائزی فرد نجات گربه (آموزش فیلمنامه نویسی) بلیک اسنایدر 4.3 1 صفحۀ 92 اگر فیلمتان درباره چیزی نیست، پس کارتان ایراد دارد. 0 2 محمد فائزی فرد نجات گربه (آموزش فیلمنامه نویسی) بلیک اسنایدر 4.3 1 صفحۀ 79 حالا که سنم از چهل بالا زده... همیشه باید موقع فکر درمورد قهرمانان حواسم جمع خودم باشد؛ چرا که در ذهن من آدمها همه چهل سالشان است! 0 2 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمد فائزی فرد 1403/8/7 یک مجموعه از تجربیات بلیک اسنایدر که البته فرمولبندی شده و بهشکل شیوههای قابلاجرا به مخاطب ارائه میشه. البته همه این شیوهها الزاما برای خودش و ساخته خودش نیست، اما ازشون استفاده کرده و تونسته حتی بهبودشون بده. کتاب کاربردی و جالبیه. البته یک مقدار دانش اولیه داستاننویسی یا فیلمنامهنویسی لازم داره تا راحتتر بشه مفاهیم مطرحشده رو دریافت کرد و شیوههای عملیش رو به کار بست. فقط به کسانی توصیهاش میکنم که مشغول نوشتن هستن. برای یادگیری نوشتن و برای کسانی که علاقهمند به نوشتن هستن، خیلی مفید نیست بهنظرم. 0 1