خواهم خواند در برابر استبداد تیموتی اسنایدر 4.0 15 واقعه عاشورا: تحلیلی ساختار گرایانه از درام کربلا به گزارش طبری تورستن هیلن 4.5 1 دائره المعارف قرآن: آ - ب جین دمن مک اولیف 5.0 0 اسلام میان حقیقت و تجلی تاریخی عبدالمجید شرفی 4.0 0 پیامبران بومی گرای ایران در سده های آغازین اسلام؛ شورش های دهقانی و زردشتی گری محلی پاتریشیا کرون 5.0 1 تاریخ بیهقی محمدبن حسین بیهقی 4.5 13 ستیز و سازش: زرتشتیان مغلوب و مسلمانان غالب در جامعه ایران نخستین سده های اسلامی جمشیدکرشاسپ چوکسی 4.5 1 بازگشت علی شریعتی 4.0 1 بازشناسی هویت ایرانی - اسلامی علی شریعتی 3.5 0 مقتل: زندگینامه امام حسین (ع) داوود غفارزادگان 1.0 0 خود خدا محسن فوجی 4.2 3 دست ابلیس: خاطرات مستر همفر جاسوسی انگلیسی در کشورهای اسلامی سیداحمد علم الهدی 3.9 0 خدازاده: خاطراتی پرجاذبه از محمدرضا پهلوی در نگاه نویسندگان و اندیشمندان خارجی محسن فوجی 3.8 2 شیطان لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.0 43 نبرد برای سارایوو کریم لوچارویچ 3.5 4 شهاب دین زهرا باقری 4.5 44 داس مرگ؛ داس مرگ نیل شوسترمن 4.6 70 من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه مهدی (ادواردو) آنیلی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 59 سرمایه داری در عصر جهانی شدن سمیر امین 0.0 0 آیین کمانگیری پائولو کوئیلو 3.4 3