در حال خواندن بیش از اندازه و همیشه ناکافی: چطور خانواده من خطرناکترین مرد دنیا را به وجود آورد مری ال. ترامپ 0.0 0 داستان شگفت انگیز کوانتوم: 100 رویداد شگفت انگیز که عصر کوانتوم را شکل دادند شهاب شعری مقدم 4.4 2 تاریخ مختصر اسطوره کارن آرمسترانگ 3.9 5 عشق اول و دو داستان دیگر ایوان سرگی یویچ تورگنیف 3.3 5 راه های ابریشم: تاریخ جهان از دیدگاهی نو پیتر فرنکوپن 4.8 1 قرآن کریم (کیفی عثمان طه اسوه) 5.0 0 عقل سرخ و سه رساله ی دیگر یحیی بن حبش سهروردی 0.0 1 شب های روشن: یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز (مصور) فیودور داستایفسکی 4.0 341 ارباب حلقهها؛ دو برج جی. آر. آر. تالکین 4.5 18 امشب کنار غزل های من بخواب افشین یداللهی 3.9 2 ارباب حلقه ها؛ بازگشت شاه رضا علیزاده 4.6 17 شرح الف خمیده لیلا مهدوی 3.9 25 ریشههای انقلاب روسیه آلن وود 0.0 0 هری پاتر و فرزند نفرین شده جی. کی. رولینگ 3.9 17 هری پاتر و یادگاران مرگ جی.کی رولینگ 4.7 23 هری پاتر و یادگاران مرگ جی. کی. رولینگ 4.7 9 گلستان و بوستان سعدی مطابق نسخه تصحیح محمدعلی فروغی حمیدرضا مجدآبادی 4.5 1 دغدغههای فرهنگی 4.5 17 جناح های سیاسی در جمهوری اسلامی ایران در دهه ی 1360 اکبر اشرفی 3.0 0 سیری در اندیشه سیاسی عرب: از حمله ناپلئون به مصر تا جنگ جهانی دوم حمید عنایت 4.0 0