افشین یداللهی افشین یداللهی پدیدآور دنبال کردن 1 دنبال کننده دنبال کردن افشین یداللهی (زادهٔ ۲۱ دی ۱۳۴۷ – درگذشتهٔ ۲۵ اسفند ۱۳۹۵) ترانهسرا و روانپزشک اهل ایران بود. همۀ کتابها امشب کنار غزل های من بخواب (مجموعه ی غزل و چند مثنوی) افشین یداللهی 4.0 1 مشتری میکده ای بسته (مجموعه ی سپید) افشین یداللهی 3.6 1 حرف هایی که من باید می گفتم و تو باید می شنیدی افشین یداللهی 3.7 1 خاطره هایم را فراموش کنم آرزوهایم هست افشین یداللهی 3.1 0 جنون منطقی (مجموعه ترانه ها) پیوست: دستور خط زبان گفتار فارسی (ترانه و نثر) افشین یداللهی 2.2 1 روزشمار یک عشق (مجموعه ی سپید) افشین یداللهی 2.2 0 اشعار افشین یدالهی (فرانسه) افشین یداللهی 0.0 0 اشعار افشین یدالهی (انگلیسی) افشین یداللهی 0.0 0