خواهم خواند دروغ گویی: انتخاب اخلاقی در زندگی اجتماعی و فردی سیسلا بوک 4.0 0 مائو (داستان ناشناخته) جانگ چنگ 3.9 3 قذافی: ظهور تا سقوط آلیسون پارجتر 4.0 0 فرمانده: ونزوئلای هوگو چاوز روری کارول 3.0 0 خاطرات مئیر عزری: سفیر فلسطین اشغالی در ایران: نقد و بررسی کتاب از عباس سلیمی نمین مئیر عزری 0.0 0 نقشه جدید جهان: انرژی، تغییرات اقلیمی و تقابل ملت ها دانیل یرگین 5.0 1 شاه و شطرنج قدرت در خاورمیانه آرش رئیسی نژاد 4.5 2 در اسارت جغرافیا: ده نقشه که همه ی آموختنی ها را درباره ی سیاست جهانی بیان می کند تیم مارشال 4.4 12 نبرد قدرت در ایران محمد سمیعی 3.1 2 پسااسلامیسم: بازنگری رابطه سیاست و مذهب در ایران میلاد دخانچی 2.8 5 مهاتما گاندی رومن رولان 3.9 6 رهبر عزیز: نگاهی به درون کره شمالی چین - سونگ چانگ 4.2 4 ما چگونه، ما شدیم: ریشه یابی علل عقب ماندگی در ایران صادق زیبا کلام 3.3 6 نبرد من آدولف هیتلر 3.6 14 تاریخ ایران مدرن یرواند آبراهامیان 4.0 13 صلحی که همه ی صلح ها را بر باد داد: فروپاشی امپراتوری عثمانی و شکل گیری خاورمیانه ی معاصر دیوید فرامکین 4.4 24 وضع بشر هانا آرنت 4.6 3 میان گذشته و آینده: هشت تمرین در اندیشه ی سیاسی هانا آرنت 0.0 0 چرا سیاست مهم است اندرو گمبل 3.6 2